Siirry sisältöön
dramalama(🏳️‍🌈)

Eli siis tää ei oo mitään henkilökohtasta mut silti haluun et ne ketkä käy nää läpi saa tietää tämän.
ELI SIIS: Minä hiton päivinä ne viestit tarkistetaan? Oman käsityksen mukaan ma ja to on ne päivät. Mut sit vie se et pistän joskus tyyliin tiistaina viestin eikä se tuu perille. Enkä mun mielestä ees mun viestit oo mitään huonoi, yritän vaan auttaa…😢Voitteko vastaa tähän. Käydäänkö niitä kaikkia keskustelui läpi kerralla. Harmittaa kun puolet mun viesteistä ei tuu edes perille.Tai jotain.
Voitteko kertoaaa, että onko mun viestit jotenkin outoja kun niitä ei pistetä sinne keskusteluun. Oon tääl aika paljon, et varmaan tuttu nimimerkki on jo.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Ja kiitos paljon viestistäsi! Keskustelupalstan viestit moderoidaan ja julkaistaan tosiaan hieman viiveellä ja valitettavasti välillä niissä voi kestää. Olemme pahoillamme siitä!

Moderointipäivät vaihtelevat ja moderointi ei tapahdu välttämättä samoina päivinä. Joillakin keskustelupalstan osioilla, kuten ”Päivystäjä mukana keskustelussa” ja ”Kokemuksia Lasten ja nuorten puhelimesta” julkaisuaika voi toisinaan olla hieman pidempi.

Sinun viesteissäsi ei ole ollenkaan mitään outoa. On todella hienoa, että käyt aktiivisesti tällä palstalla kirjoittelemassa – kiitos siis siitä! Toivottavasti jaksat jatkossakin käydä kirjoittelemassa ja pahoittelut vielä kerran, että välillä julkaisua joutuu odottelemaan. Kiitos, että olet ollut kärsivällinen!

Aina voi myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111), tulla juttelemaan chattiin tai kirjoittaa nettikirjeen. Puhelin päivystää arkisin (ma-pe) klo 14-20 ja viikonloppuisin (la-su) klo 17-20. Chat päivystää joka ilta klo 17-20. Nettikirjeitä voi kirjoittaa mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, jos postilaatikossa on tilaa ja niihin vastataan kahden viikon sisällä. Kaikki palvelumme ovat ilmaisia, anonyymejä ja luottamuksellisia. https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Ystävällisin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Runotyttö🌅🌼

Sama ongelma, tosi harva mun viesteistä julkaistaan 😭

Vastaa aiheeseen: Onks teilläkin tällanen ongelma?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top