Siirry sisältöön
Heikkona

Oon sairastanu masennusta jo monta vuotta, talvet ovat kaikista vaikeinta aikaa vuodesta. Minulla todettiin vakava masennus viime talvena ja paniikkihäiriö. Kun kerroin kaikille minun seksuaalisesta suuntautumisestani, minua alettiin syrjimään,ja ei ole enää kavereita ja alkoi itsetunto taas mennä kun olin paranemaan päin. Kerron todella sekavasti koska minulla on jatkuvasti sekava olo, enkä tiedä mitä tehdä… kerron miten voin ! Minulle kertyi lääkkeitten takia n. 20 kg painoa [osa tekstistä poistettu] Minua alkoi masentaa myös painon nousu ja raskausarvet. Nyt olen tullut ”kaapista” ulos, ja olen alkanut parantua, niin taas tuli talvi, ja olen alkanut syömään paljon, juuri kun olin saavuttanu normaalin painoni. Syön sipsiä joka päivä dipin kera, suklaatakin tulee vedettyä viikossan n 6 levyä, olen aivan sekaisin. En liiku kotonta minnekkään, tiedän että olen taas lihonut ja olen suunnitellut diettiä, mutta en tiedä miten päästä eroon karkeista, niistä on tullut pakko mielle minulle ! :( olen todella surullinen, itken aamuisin. En saa taaskaan vanhoja vaatteitani päälle, ja pitää olla ostamassa uusia koko ajan, tietysti voihan hormoonitkin teettää, mutta en löydä ulospääsyä pahaan oloon! Minusta on tullut läski! :'( Ajattelen koko ajan että tämä on minun vikani, että minulla ei ole kavereita ja että ei se enää haittaa jos syön karkkia koska olen jo lihava, ja painan nyt 70 kiloa vähän yli, mutta ulkoisesti olen todella lihava ! auttakaaaa . en jaksa enää

MLL Ylläpito

Hei,

kuulostaa siltä, että kannat sisälläsi paljon murhetta. On todella väärin ja ikävää, että menetit kaverisi kerrottua rehellisesti seksuaalisesta suuntautumisestasi. Toivon ja uskon, että löydät ympärillesi ihmisiä, jotka ovat oikeita ystäviä ja hyväksyvät sinut omana itsenäsi.

En tiedä onko sinulla säännöllinen hoitosuhde johonkin ammattilaiseen masennuksesi vuoksi? Olisi ehdottoman tärkeää, että saisit apua siihen. Kouluterveydenhoitaja voisi auttaa painoon, syömiseen ja terveyteen liittyvissä asioissa. Terveydenhoitaja on luotettava aikuinen, joka haluaa auttaa sekä fyysiseen että henkiseen terveyteen liittyvissä asioissa.

Muista, että Sinussa ei ole mitään vikaa. Olet arvokas ja hyvä juuri sellaisena, kuin olet. Rohkaisen sinua juttelemaan joko vanhmmillesi tai kouluterveydenhoitajalle.

Tsemppiä!

Girl 1

Iik! Yritä lopettaa karkin ja sipsien syönti. Pakkomielteestä on todella vaikea päästä eroon. Mutta YRITÄ YRITÄ! Osta hedelmiä herkkujen sijaan. Anna mennä. Toivotan zemppiä!

Vastaa aiheeseen: Oon tosi huolissani itsestäni

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top