Siirry sisältöön
Apua!!

Moikka!

Mä oon tilanteessa, josta en pääse pois. En pysty kunnolla keskittyä mihinkään asiaan, mitä teen. En jaksa tehdä mitään järkevää.

Mulla on koulussa ongelmia, kun mikään opetus ei jää mun päähän, enkä oikeen oo henkisesti mukana koko koulutouhussa.

[osa tekstistä poistettu] Oon puhunu paljon mun opettajan kanssa, mutta hän sanoi olevansa väärä henkilö mua auttamaan. Hän vei mut koulun kuraattorille puhumaan ja kuraattorin mielestä olen tarpeeksi vanha(16v)lähtemään itse tilanteesta pois. Sitten opettajani vei mut terveydenhoitajalle, mutta häneltä ei löytynyt aikaa mun auttamiseen…

[osa tekstistä poistettu] lisäksi mä olen ollut monessa tappelussa mukana ja saanut suht pahoja vammoja.

Mulla ei ole itseni ikäisiä kavereita, vaan kaikki on aikuisia. Vanhempani eivät välitä olostani. Opettajani on myös huomannut että olen vakavasti masentunut. Opettajani takia vielä olen jaksanut taistella kaikkea vastaan… mutta kuinka kauan. sitä en tiedä..

MLL Ylläpito

Hei,

on todella ikävä kuulla, että koulusi kuraattori ja terveydenhoitaja eivät ole suostuneet auttamaan sinua. Et ole lainkaan liian vanha saamaan apua! Siihen ei ole mitään ikärajaa. Hyvä, että olet pystynyt puhumaan opettajallesi ja hän on ollut tukenasi.

Olisi tärkeää, että saisit tarvitsemaasi apua ammattilaiselta. Jos vanhempasi eivät tarjoa apuaan, voit myös itse varata ajan oman terveyskeskuksesi lääkärille.

Ansaitset saada apua! Toivon, että myös saat sitä. Paljon tsemppiä sinulle!

Voit halutessasi soittaa myös Lasten ja nuorten puhelimeen (puhelu on maksuton) nro:n 116 111, jossa voit jutella nimettömästi aikuisen kanssa. Tai voit kirjoittaa Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun, josta saat aikuisen vastauksen.

Vastaa aiheeseen: [osa otsikosta poistettu] ja masennusta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top