Siirry sisältöön
[nimimerkki poistettu]

Mulle todettiin vähän aikaan sitten masennus ja joka on paha ja sen takia käyn psygologilla juttelemassa. En tiedä mite asias pitääs edetä ku kaikki tuntuu nii hel*** turhalta! [osa tekstistä poistettu] tarvitsen kunnollista apua ja pieniki apu on tarpeen! Kiitos etukäteen!

MLL Ylläpito

Hei,

valitettavasti viestisi sisällön ja palstamme sääntöjen vuoksi en voi julkaista viestistäsi suurinta osaa.

On erittäin hyvä, että olet päässyt kertomastasi tavasta eroon. Voit olla todella ylpeä itsestäsi. Valitettavasti kehosi ei kuitenkaan toivu niin nopeasti, vaan sille täytyy antaa aikaa. Voit halutessasi tiedustella apteekista ihoa hoitavia öljyjä/voiteita, jotka saattaisivat pidemmällä käytöllä nopeuttaa paranemista. Jos pystyt puhumaan asiasta vanhemmillesi, ehkä heistä jompikumpi voisi ottaa asiasta selvää. Mutta kyllä aika tekee tehtävänsä.

Yritä keskittyä siihen, että onneksi voit jo hieman paremmin ja olet saanut apua. Toivottavasti pystyt juttelemaan psykologillesi mahdollisimman avoimesti, sillä siten hän voi parhaiten auttaa sinua. Olet päässyt jo nyt etenemään positiiviseen suuntaan oman vointisi kanssa. Kaikki hyvä, mitä teet itsesi eteen, on tärkeää eikä laisinkaan turhaa. Kipeät kokemukset myös kasvattavat, joten sinusta kasvaa entistä vanhempi ihminen. Jaksa vielä taistella ja ottaa apua vastaan.

Muista, että voit aina soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen 116 111 tai kirjoittaa nettikirjepalveluumme. Ma-to irc-galleriassa on myös MLL:n chat klo 17-20. Kaikissa kanavissa voit jutella luotettavan aikuisen kanssa / saada vastauksen luotettavalta aikuiselta.

Paljon tsemppiä ja jaksamista sinulle!

Vastaa aiheeseen: [osa otsikosta poistettu] ja paha masennus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top