Siirry sisältöön
.

Moikka! Sain viime torstaina (13.11) lähetteen Pitkäniemen nuorisopsykiatriselle osastolle. Ensin en olisi halunnu sinne, mutta nyt en jaksaisi odottaa, että pääsisin sinne [osa tekstistä poistettu] Oikeasti en vaan näe mitään järkeä elämässäni, haluan vain kuolla pois, koska olevn vain muille taakkana. Aiemmasta osastojaksosta oli kuitenkin apua, ja koska en ole tarpeeksi rohkea tappamaan itseäni, toivoisin nopeasti pääseväni NPS1:lle. Kuulemma tähän aikaan vuodesta sielä on ruuhkaisempaa, mutta osaisitteko sanoa, kuinka kauan enintään menisi siinä, että saan paikan?

MLL Ylläpito

Hei,

toivottavasti olet jaksanut sinnitellä ja odottaa pääsyä osastolle! Valitettavasti täältä emme osaa yhtään sanoa, miten kauan saatat joutua odottamaan ja miten paljon siellä on jonoa. Mutta jos sinulla tulee todella epätoivoinen ja itsetuhoinen olo, voit aina soittaa suoraan 112 tai hakeutua sairaalan päivystykseen. Yksin ja/tai ilman apua sinun ei tarvitse jäädä odotellessasi, vaan hae rohkeasti apua siksi aikaa, jos tunnet olosi tosi huonoksi.

On hyvä kuulla, että aiemmasta osastojaksosta oli sinulle apua. Siksi kannattaa tehdä kaikkensa, jotta jaksaisit sinnitellä ja odottaa sinne pääsyä. Onko sinulla läheisiä, jotka tukevat sinua ja joiden puoleen voit kääntyä? Sinä et ole taakka! Vaikka läheiset ovat varmasti sinusta huolissaan ja saattavat kokea neuvottomuuttakin, se ei tarkoita, ettetkö olisi heille mielettömän tärkeä ja arvokas. Paha olo ei ole sinun syytäsi.

Annan sinulle vielä Valtakunnallisen kriisipuhelimen numeron, johon voit soittaa myös ilta-/yöaikaan: 01019 5202. Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen 116 111 (ma-pe 14-20 ja la-su 17-20).

Ethän luovuta! Elämäsi on kallisarvoinen. Sinä olet kallisarvoinen!

emppuli 15w

sama..haluun vaan pois, mut en uskalla tehä sitä ite…enkä haluu mennä minnekkään osastoille tai psykiatreille..emt mitä mä teen..muo kiusataanki ja kaikkee..nään välil hallusinaatioita ja kuulen olemattomia..tää on pashkaa..:`(

Vastaa aiheeseen: Osastohoitoon

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top