Siirry sisältöön
Melodeath-kitaristi

[Osa tekstistä poistettu] Vielä torstaina olin varma asiasta, mutta perjantai oli hieman parempi päivä ja sain muutaman tärkeän asian tehtyä. Noh, porukat ei lähtenykkään muualle viikonlopuks [Osa tekstistä poistettu] nii katon millanen meininki ens viikolla ja meen sitte sen mukaan. En haluu apua tai muutakaan, aattelin vaan jakaa ajatuksia täällä ku näitä juttuja on nyt pari pv lukenu.

Onnea ja menestystä kaikille

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Kiitos, kun rohkeasti kirjoitit tänne Nuortennetin keskustelupalstalle! Moderoin osan tekstistäsi pois asian arkaluontoisuuden takia, mutta olen lukenut tekstisi kokonaisuudessaan.

Oli surullista lukea, että olet voinut niin huonosti, että sinulla on ollut itsetuhoisia ajatuksia. Olen ihan äärimmäisen iloinen, että olet siinä ja olet kirjoittanut tänne tämän tekstin. <3 Joskus oma olo voi tuntua toivottomalta ja siltä, että mikään ei muutu parempaan suuntaan, mutta parempia aikoja on ihan varmasti tulossa synkkienkin hetkien jälkeen.

Kirjoitit, että et kaipaa apua, mutta haluan kuitenkin sanoa, että pahan olon ja synkkien ajatusten kanssa ei kannata jäädä yksin. Apua on saatavilla ja sinulla on myös oikeus saada apua itsellesi! Haluaisin kannustaa sinua kuitenkin hakemaan tukea itsellesi joltakin luotettavalta ja turvalliselta aikuiselta. Voisitko tukeutua esimerkiksi johonkin lähipiirisi aikuiseen? Myös esimerkiksi koululta voit saada apua terveydenhoitajalta tai kuraattorilta. Jos et ole koulussa, niin myös paikkakuntasi terveyskeskuksesta saa apua.

Meillä Nuortennetissä on myös ilmainen Lasten ja nuorten puhelin (p. 116 111) sekä chat ja nettikirjepalvelu: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/ Palveluissamme pystyt anonyymisti juttelemaan ihan mistä aiheesta tahansa.

Olet tärkeä ja arvokas, muista se! <3

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: [Otsikko poistettu]

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top