Siirry sisältöön
Muffini<3<3

Mulla on tosi outo ongelma. Mulle on aina sanottu että olen täydellisyyden tavoiutteleva persoona.Mulla on paljon kavereita mutta jos jokin kaverini tekee vaikka hienon kampauksen kouluun tulen kateelliseksi ja pilaan sen. Haluan aina olla paras ja suosituin. jos joku on minua suositumpi lyttään hänet. Minulla on suuret kannattaja joukot mutta myös se osa joka minua vihaa. Mulla on yksi hyvä bestis jonka kanssa olen suurimman osan ajasta. muut kaverini…no en tiedä oikein. Tuntuu että he olisivat kanssani koska pelkäävät minua tai koska ”ànnan” heille rahaa. miten saisin muut kaverini oikeiksi ystäviksi?

=_=

Ensinnäkin, get over yourself. Kunnianhimossa ei ole mitään vikaa, jos sen pitää oikeissa rajoissa, mutta älä pakkomielteisesti vie kaikkea loistoa muilta. Anna jonkun toisen olla välillä se, jolla on upein kampaus. Sinä olet ihminen, joten et voi olla aina täydellinen ja niin on hyvä. Ystävä on sellainen henkilö, jonka kanssa on hauskaa, johon voi luottaa ja joka välittää. Jos ette tunne näin toisianne kohtaan, ei voi mitään. Kuitenkin rehdit, reilut ja hieman nöyrät ihmiset ovat niitä parhaita kavereita.

ruusa

Mielestäni täydellisyyden tavoittelu, kun se pysyy rajoissaan, on ihan okei, mutta liika itsekkyys ja oman edun tavoittelu ei. Mitä mä oon sellasia ihmisiä tavannu, ni ennenpitkään tuut huomaamaan, et on enään vaan sä ja sun egos. Ihmiset muuttuu ja eräänä päivänä ne huomaa, et mitä ne tollasella ystävällä tekee, mut se muuttuva ihminen voit olla myös sä.

Vastaa aiheeseen: Outo luonne

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top