Siirry sisältöön
siivekästä

Heips vaan
Mulla on ollu kai ainaki koko marraskuun ajan semmosta mini flunssaa. Tai ehkä vaan outoa oireilua? Ekaks tuntu vaan siltä että kurkku on tosi kireä ja joka päivä tuntu siltä että huomenna herää kunnon kurkkukivun kanssa mut aina heräsin vaan sen oudon tunteen kanssa. En muista kuinka kauan tota oli noin 1-2 viikkoa. Sitten tuli viikko jolloin mulla oli joka ikinen päivä pää kipeä. Muistan varsinkin keskiviikon sillon oli ihan järkyttävä kipu meinasin oksentaa ja muutenki oli vaikeeta olla oman pään kanssa. Mutta joo oli ne muutkin viikonpäivät täyttä tuskaa. Sit mulla on ollu jäätävän kylmä ja koko ajan väsyttänyt ja aina kun syön nii tulee huono olo ja alkaa oksettaa. Nyt taas tulee kurkku kipeäksi ja tottakai tämä pää kipu joka on ollu joka kolmas päivä. Ja väsymys+kylmyys. Ja nenä on kans vähän vuotanut.
En tiiä mikä mua vaivaa ku ei tää oo mitään kunnon flunssaa mut silti tää on tosi rasittavaa kun on pitäny vaivata jo MONTA viikkoa. Että joo osaako joku auttaa tai jotainn?😫
Kiitti jos luit<3

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Kuulostaa tosiaan tosi hankalalta. Joskus olisikin helpompaa sairastaa kunnolla muutama päivä kuin elää pitkään hankalien ja epämääräisten oireiden kanssa.

Suosittelen sinua soittamaan (vaikka yhdessä huoltajasi kanssa) paikkakuntanne terveyskeskukseen. Kun kuvailette noita oireita ja niiden jatkumista puhelimeen vastaavalle henkilölle, hän voi arvioida, kannattaisiko sinun käydä siellä tutkittavana. Näin asia ei enää vaivaa sinua, vaan joku ammattilainen arvioi, mistä voi olla kyse, vai kuulostaako tuo joltain sellaiselta taudilta, joka teillä päin nyt kiertää ja joka menee itsekseen ohi.

Kysymällä asia selviää, soita siis heti pikimmiten päivystykseen tai ajanvaraukseen ja kysy sieltä ohjeita.

Tsemppiä ja hyviä vointeja loppuvuoteen!

Terveisin
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Randomboy?

Mulla on ollut samanlaista, mutta ilman päänsärkyä

Vastaa aiheeseen: outoa oireilua monta viikkoa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top