Siirry sisältöön
:(

Minusta on tullut jäätävä, mikään ei saa minua itkemään, kukaan ei saa myötätunoani. Tunnen enää vihan, ahdistuksen ja pelon. Rakastan nähdä muiden kärsivän, Minusta on hauskaa kääntää koko koulu yhtä ihmistä vastaan. Olen muuttunut.
Kun olin nuori, ala-aste ikäinen olin täysin erillainen, en koskaan ollut vihainen.
Kaikki pelkäävät tai kunnioittavat minua, en ole mikään vahva ruumiiltani mutta osaan manipuloida ihmisiä. Minulla ei ole kuin yksi tosi ystävä. Hän asuu toisella puolella suomea.
En voisi sanoa tätä koskaan ääneen, mutta en ole onnellinen, toivon ettei kukaan tunnista minua tästä tekstistä, en tiedä mitä tekisin jos joku…

:/

Sinun täytyy vain löytää elämällesi suunta, yritä jaksaa

Samis :(

Mä oon samanlainen…mut en tee TAHALLANI pahaa :/

D:

Mulla on vähän sama ongelma… Saatan manipuloida ihmisiä tekemään kaikkea älytöntä parilla lauseella, jättämään kaverinsa yms.

Sä oot varmaan kriisissä itses kanssa. Et ehkä halua muuttua, mut sun pitää antaa itselles aikaa. Mahdollinen syy voi myös olla, että sulla on surkea itsetunto, jollon yrität vaistomaisesti nostaa sitä haukkumalla/manipuloimalla muita.

Kannattaa aina yrittää parantaa itseään, älä vaivu masennukseen vaan yritä muuttaa käsitystäsi muista ihmisistä ja ennen kaikkea itsestäsi.

Huomioi se, että muut ei oo yhtään sen parempia ihmisiä kuin säkään. Kaikilla on omat ongelmansa. Olisko susta kivaa, jos joku ihan syyttä suotta kääntäis sen ainoankin tosi ystävän sua vastaan? Mitä luultavammin ei. :)

Yritä pärjäillä!

?!

ei kai nyt sentää noi, narsisti ei huomais tekevänsä mitää vääri mut miten silti käyttäydyt ku semmone ???o:

:/

On jo hyvä alku että tunnistat ongelman, nyt ainoa keino on vain yrittää olla tekemättä noita asioita, kuten ihmisten kääntämistä toista vastaan, kylmyydellesi tai muulle sellaiselle tuskin voit tehdä mitään, ehkä joku todella surullinen leffa tai kappale voisi saada sinut itkemään ja ehkä voisit repiä sydämmesi kahleista… Minä en usko että tuota kestää koko elämää… Se on vain jokin vaihe elämässä (TOivotaan niin,,, )

Nimetön

Sinun kannattaisi puhua asiasta jollekkin aikuiselle, ja tai hakeutua psykologin juttusille. Tuo ei voi päättyä hyvin…

Nimetön

Sä tarviit apua. Kerro jollekulle, semmoiselle jolle voit vähänkin kuvitella kertovasi tilanteesi. Auttaisin paremmin jos voisin, mutta koska en tunne sua niin en pysty. Yritä jaksaa kertoa jollekulle, etsi voimavaroja. Aina voi parantua.

yritän_auttaa

Mun mielestä on loistavaa, että huomaat tekeväs väärin ja muuttunees. Et voi olla täysin tunteeton, jos huomaat, että käytöksesi aiheuttaa muille harmia. Itselläni on ollut samanlaisia hetkiä, tosin vain päiviä. Olen selvinnyt niistä ajattelemalla, että tänään on ”positiivinen päivä”, sanon siis jokaiselle, jolle juttelen, jotain hyvää hänestä. Esim. hieno paita, nätit hiukset, oot hyvä koulussa.. Tuo hyvää mieltä toiselle ja itselle, suosittelen kokeilemaan ! =) Tsemppiä !

meitsi

jos mä oisin sä niin menisin lääkärin juttusille kiitos

Vastaa aiheeseen: Paha ihminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top