Siirry sisältöön
Minä

Mulla on nyt ollu vähän aikaa tosi paha olla, on tuntunu et kaikki kaatuu päälle ja itkettää joka asia, harrastan kilpaurheilua ja treenaan sitä todella monta kertaa viikossa, stressaa koulu ja varsinki kun ensvuona pitäis olla muka jo lukiossa, välillä tulee semmonen olo että ois vaan helpompi jos kaikki loppuis, en ole masentunut. Olen vaan väsynyt tähän kaikkeen, olen yleensä tosi iloinen mutta nyt on tullu tämmösiä ajatuksia. Vaikka olen vasta 15vuotias, haluan poikaystävän, koska tarvitsen jonku jolle voin kertoa kaiken ja ois luotettava, riitelen vanhempien kanssa liian usein ja tuntuu vaan ettei nekään ymmärrä minua.

toinen tytttö 15w

hyvä ku joku muuki on tälläses samas tilantees..muo masentaa lähes koka päivä ja kaikki tuntuu turhalta ja alkaa joskus melkeen itkettää..plus sain viime kesänä kahet lemput kahelt pojalt..se vasta vihlas! ja vaivaa ne edelleenki..ja mä oon ottanu tavotteeks puoli maratonin ja juoksentelenki melkeen joka viikko 10km yks lenkki ja sit pienempii 3-6km lenkkei ja tuntuu et nekään ei riitä..ja jalat on pascana siit..mut mul ei oo ees paljoo vapaa-aikaakaan ku soitan myös poikkihuiluu ja siin on treenit pari-kolme kertaa viikos plus teoriat..ja tää ysi luokka ois kyl tärkeetä nyt hoitaa kunnol et pääsiski sinne lukioon..MUT MÄ EN VAAN JAKSA! oon yleensä kyl kans tosi ilonen ja positiivinen mut usein on huono olla..mut voimia ja jaksamista sinulle! toivottavasti asiasi järjestyvät!

Soulsister

hei ”minä’ mä tiedän miltä susta tuntuu. Mulla on itsellä just tällä hetkellä sama kuin siulla, tosin pahempikin mut anyway.. Ite oon ykköne ja toi koulusta stressaamine on nii tuttua. Mua itseänikin helpotti kun poikaystäväni astui kuvioihin, eikö sulla ole ketään kelle voit kertoa? Ei mitään ystävää tai ketään? Jos ei oo, niin mä suosittelen menemään kuraattorin puheille! Ne yleensä osaa auttaa ja on tosi mukavia:) Se on kamalaa jos kotona menee huonosti.. Mullakin menee kotona tosi huonosti.. Joten tiiän täsmälleen miltä susta tuntuu kun ei voi kotonakaan oikeen mitää jutella/kertoa. Koulusta sen verran että turhaan stressaat, stressaaminen ei auta asiaa. Ja muista pitää lepoa ja tehä myös semmost mistä tykkäät! Lukioon pääsee yleensä ihan 8 ja alle 8 keskiarvolla, joten älä stressaa niistä numeroista! Kyl sä lukioon pääset, ellet aatelllu ressuun tms mis se keskiarvo pitää olla ihan hirveen hyvä. Mä oikeesti suosittelen kuraattorilla käymistä:)

ihasurkeena

Oon kans 15.w tyttö ja mullon iha sama tilanne ku teillä. mun mielenkiinto kaikkee tavallistaki kohtaan on iha lopahtanu,enkä jaksa oikein mitään. tunnen oleani ruma,läski ja täysn epäonnistunu ihmisenä.Mut päätin etten anna mun pahanmielen pilata mun nuoruus vuosia. Mä tuen teitä täältä ainaki ajatuksissani. Koitetaan yhes tsemppaa tää vuosi!

Vastaa aiheeseen: Paha olla

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top