Siirry sisältöön
minä vain…

Hei, oon suht nuori tyttö, ja voin aika huonosti henkisesti.
Joku puolvuotta sitten sain lähes joka päivä ahdistuskohtauksia. En tiiä joss se liittyy asiaan mutta oon kasvissyöjä, ja isäni on sitä vastaan. En saa siihen mitään tukea, ja käyn ravitsemusterapeutilla. Joittenkin mielestä syön liian vähän mutta terapeutin mielestä syön ok ikäisekseni ja painoisekseni.
Minua on syrjitty koulussa paljon mutta nyt minulla on hyviä kavereita 2, silti paras kaverini muutti sijaisperheeseen, joten menetin siinä hyvän ystävän. Nyt olen ollut masentunut aika kauan, joku jolla on/ollut samankaltainen tilanne? Jotain joka vois piristää tai jotain? Muuta sanottava?

MLL Ylläpito

Hei,

olisiko sinun lähipiirissäsi ketään aikuista, jolle voisit kertoa mieltäsi painavista asioista ja matalasta mielialastasi? Koulussa esimerkiksi terveydenhoitaja ja koulukuraattori ovat sellaisia luotettavia aikuisia, keiden kanssa voit jutella ja jotka haluavat auttaa.

On kurja kuulla, että koet, ettet saa tukea valintaasi ruokavalion suhteen. On hyvä, että olet tavannut ravintoterapeuttia, joka varmasti auttaa sinua laatimaan itsellesi tasapainoisen ja riittävästi sinua ravitsevan kasvisruokavalion! Olisiko sinun mahdollista saada ravintoterapeutti tai joku muu läheinen aikuinen tueksi keskusteluihin isäsi kanssa koskien tätä ruokavalioasiaa? Olisi tärkeää, että läheisesi tietävät, miten paljon asia harmittaa sinua ja vaikuttaa myös mielialaasi.

Vastaa aiheeseen: Paha olo

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top