Siirry sisältöön
Nimetön

Pari vuotta sitte juoppo ahdisteli mua. En kai päässy siitä kunnolla yli ja nyt oon piintyneen epäluuloinen ja epäilen kaikista ihmisistä pahinta, enkä uskalla luottaa kehenkään.

Juoppo-episodin jälkeen mulle on alkanut kehittyä pelkoja. Pelkään läheisyyttä, en halua että kukaan halaa (mut sit toisaalta kaipaisin enemmän kuin mitään, että joku koskettais mua), pelkään pimeää, hiljaisuutta, enkä uskalla kääntää selkääni kellekään, millekään ja olen aina huoneissa selkä seinää vasten, jotta kukaan ei voi tulla mun taakse.

Sit aloin nähdä painajaisia. Näin kerta toisensa jälkeen saman painajaisen, jossa putoan portailta ja kuolen. Lopulta en kestänyt sitä ja siirryin toiseen huoneeseen nukkumaan sohvalle. Siellä en nähny painajaisia, mutta perhe ei ollu kovinkaan riemuissaan ku nukuin siellä. Sit pari päivää sitte vihdoin ja viimein päätin siirtyä nukkuun takas omaan huoneeseeni. Oon nyt nukkunut siellä alle viikon ja heti mulla on kamalat unensaantiongelmat ja näen taas painajaisia. Vaikka meen sänkyyn n.23, niin nukahdan joskus kahdelta, pyörittyäni paniikissa sängyssä.

Mä pelkään kaikkea, enkä luota kehenkään D:. Auttakaa mua.!

Vastaa aiheeseen: Painajaiset ja pelot

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top