Siirry sisältöön
ballerina

Oon 173cm balettitanssija tyttö [osa tekstistä poistettu] Olen tyytyväinen tämän hetken painooni mutta en siihen miltä näytän. Olen tukevan näköinen ja laihduttanut kuukausia. Ikää kohta 14. Minkä näköinen on ns. Täydellinen kroppa? Vastauksia thanks!

Heii!

Ei täydellistä vartaloa olekkaan.
Jep, ihmisten kannattaisi olla tyytyväisiä omaan kehoonsa, varsinkin jos terveydessä ei ole vikaa ja on muuten sopusuhtainen ja normaalipainoinen jne. mutta kannattaa nyt sitten syödä terveellisesti ja liikkua.
Kuten sanoin niin täydellistä ei ihmisissä olekkaan mutta kun itse hyväksyy itsensä sellaisena kuin on, niin voisi sanoa että se on lähimpänä täydellisyyttä mihin voi päästä! Tottakai esim. lehdissä ja netissä on kuvia missä on malleilla täydellinen iho, täydellinen kunto ja kaikki on upeaa, mutta se saadaan photoshoppaamalla. Heillä on silti selluliittia, ryppyjä, maksaläiskiä kaikkea mitä meilläkin on mutta sitä vain yritetään parannella ja ihmiset uskovat helposti sen olevan totta.

Mutta koita etsiä jotain netistä missä rakennetaan vähän lihasta jne. Aina terveelliseen ruokavalioon, onnea ja muistakaa ettei kaikki ole aina miltä näyttää, varsinkaan niissä muotilehdissä! :)

boooycot

Paha sanoa kun ei ole sua nähnyt. Mut paljonko syöt sitten päivittäin? Pidä huoli ittestäs.

-poika14w

Olet täydelline

Millainen on täydellinen kroppa? Jokaisen ihmisen kroppa on täydellinen juuri sellaisena kun se on! Myös sun!

Vastaa aiheeseen: paino

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top