Siirry sisältöön
wondering

Heei,

olin 5 luokalla [osa viestistä poistettu] mutta lihosin (kun purin ahdistukseni syömiseen, kun minua kiusattiin koko 6lk) niin.. Mulla epäiltiin EDNOS-syömishäiriötä ja masennusta. Tuntuu, etten saa hallittua ruokavaliotani.

Miten laihdutan nopeasti?
Mulla on myös tiettyjä tavotteita (esim. haluan olla , malli, pitkät blondit hiukset…) mut masentaa, kun nää ei tuu toteeks. Musta ei voi tulla mallia, koska olen ruumiinrakeenteelta jo etukäteen tukeva. Musta ei koskaan tule 158 cm pitkä, jään tietyistä syistä 154cm pitkäksi. Mun hiukset eivät kasva ja olisi riskeevaa värjätä ne ja ei äiti anna.

Mitä tehdä, kun itsetunto maassa, huono omatunto painaa syystä sun toisesta, isoveli hajottaa aina edes pienet itsetunnon rippeet ja on koko ajan todella paha olla?

What shall I do?

Suzue

Olet ehkä vähän paksu, mut älä sure. Toi voi hyvin olla vielä ns. ”Lapsenpyöreyttä,” mikä lähtee pois. Mäki laihuin kasiluokalla n. 6 kg, ku kasvu ja kehitys oli suunnilleen loppunu…

Ja esim sun pituudelle ja ruumiinrakenteelle sä et juuri mitää voi, joten turha käyttää aikaa niitten murehtuimiseen. Oisko sun elämä muka oikeesti parempaa, jos oisit pitkä ja kaunis? Hyvä itsetunto löytyy muilla tavoin ;)

Vastaa aiheeseen: Paino ja syömishäiriö

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top