Siirry sisältöön
qwerty

Moikka. Oon 13 vuotias neitonen, joka on kolunnut kaikki osastot ja laitokset läpi elämänsä aikana. Mä oon koulukiusattu, mutta kun jouduin osastolle mun masennuksen ja [osa tekstistä poistettu] takia, se loppu heti kun tulin takaisin. Nyt mulla on poikaystävä ja pari hyvää frendiä mutta silti, yks niistä on hirveen kaksnaamanen. Se puhuu mulle yhestä tyypista kaikkee paskaa ja sitten se onkin koulussa sen kanssa ja jättää mut yksin. Oon jo suunnilleen parantunu masennuksesta, tai niin ainakin väitän mun kavereille. Yritän esittää pirteetä ja onnellista kun oon mun kavereiden kanssa[osa tekstistä poistettu]

En jaksa enää esittää, että mulla ois [osa tekstistä poistettu] En tahtoisi mennä kenenkään luokse puhumaan, koska olen jo ollut 5 eri psykologilla ja terapeutilla.

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei ”qwerty”,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen todella tarvitsisit aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi ketään sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja nimenomaan haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Halutessasi voit myös kopioida yllä olevan tekstisi ja lähettää sen Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun, josta saat aikuisen vastauksen. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Vastaa aiheeseen: paremminkin voisi mennä.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top