Siirry sisältöön
Pelokas

Niin, siis meiän luokalla on yks poika, jolla on ollu ongelmia jo ala-asteelta saakka. Se on joskus ihan normaali, mut sit se taas villiintyy: hakkaa ihmisiä, potkii, heittelee esineitä, ja kerran on myös kiivenny palotikkaita pitkin kerrostalon katolle ja uhkas hyppäävänsä. Ja nyt se sitte on lähettäny facebookissa tappouhkauksia mulle ja parille muulle mun kaverille. Se sano ottavansa puukon mukaan kouluun. Kaiken lisäks tää poika ON sellanen, joka vois hyvin toteuttaakki uhkauksensa. Pelottaa nii, etten haluu mennä kouluun! Mitä teen!?

nupinappi nalle

KERRO ÄIDILLE; ISÄLLE; OPETTAJALLE; KURAATTORILLE; KAIKILL#¤!! siis ei noin voi jatkua! sano jollekkin et se yks yhkailee tappaa sut! Niiden on pakko tehdä jotain :o

Nimetön

Sama kerro jollekkin aikuiselle!

mudkip

kuulostaa ihan aiheelliselta pelolta. Miekin suosittelen jollekin aikuiselle kertomista, jos se tyyppi on laittanu ne uhkaukset facebookissa viestillä ni sittenhän voit näyttää ne viestit. Jos taas on uhkaillu chatissa niin niitä ei saa kaivettua myöhemmin esiin… mut jos tulee uuestaan ni otat vaikka print screenin talteen.

Nimetön

Uhkauksista tehtiin poliisijuttu, jonka jälkeen kyseinen poika on sanonu muuttuneensa, niiku monet muutki kerrat. Asiaa tutkittiin, jonka jälkeen se ’unohdettiin’. Poika on silti lähetelly facessa yhä uhkaavansävyisiä viestejä jotka vaikuttavat ehkä ulkopuolisten silniin ihan normaaleilta. Olen yrittänyt selittää asiaa opettajalle ja kuraattoreille, mutta he eivät USKO. Henkilö on palaamassa kouluun parin viikon päästä ihan normaalisti, jonka takia joudun vähän väliä paniikkiin. ( en saa kunnolla henkeä, kädet tärisevät ja hikoan vimmatusti ja jalat eivät tunnu kantavan ) En todellakaan tiedä MITÄ minun pitäisi tehdä!

Vastaa aiheeseen: Pelottaa tosi paljon…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top