Siirry sisältöön
LittleGirl

No siis.. Mä oon huolissani veljestäni. Miltein jokapäivä tulee lappuja kotiin ku se on vetäny jotain turpaan. Se on hirmu agressiivinen. ja viel ku mun pikkusisko ottaa siitä mallia. Mut se taitaa johtua siitä että mun äiti on ihan maassa. Se sai nyt veromätkyjä ja sen kaikki rahat menee niihin. sitten kuulin juuriäsken kun se puhui jonkun sen kaverin kanssa et sil on ihan paska fiilis ja me ei ehkä saada mitään jouluruokia jouluks. Sen tukia leikattiin eli rahaa on aika vähän.. Mua huolestuttaa vähän.. :,( Mä sain just 600e läppärin ja tällähän mä nytten kirjottelen.. tosi huonoomatunto tästä kaikesta. ihan kuin se olis mun syy?

Nappityttö

Harmi että sun velikäyttäytyy niin.. :( Kyllä te selviitte. Ei asiat nyt niin pahasti voi olla. Paistaa aurinko risukasaankin ;)

Nimetön

Se ei oo tosiaankaan sun vika, jos teil on huonompi rahatilanne! Sä voit piristää äitiäs, vaikka auttamalla sitä kotitöissä tai jotenki muuten osottaa kunnioitukses sen tekemää työtä kohtaan.

Sit sun veli. Oma veljeni kuristi mua pari kuukautta sitten. Sekin on tosi aggressiivinen, mutta nyt se onneks on vähän rauhottunu. Yritä puhuu sun veljelle. Koeta selvittää, onko se okei, koska voi olla, että senkin mieltä painaa jokin.

Voimii sulle! :)

Vastaa aiheeseen: pelottaa…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top