Siirry sisältöön
kokeilu e kannattanut

Kokeilin [osa tekstistä poistettu] niin ettei tullu haavoja onko se vakavaa. Ja jäin vähän koukkuun.

MLL Ylläpito

Hei,

itsensä satuttaminen tahallaan tai halu tehdä sitä kertoo useinmiten siitä, että jostain syystä on paha olla ja sitä kokee tarpeelliseksi purkaa jollakin tavoin. Itsensä satuttaminen ei ole missään nimessä hyvä asia ja siihen on hyvä puuttua ajoissa.

Suosittelen sinua juttelemaan jollekin luotettavalle aikuiselle tästä tavasta, johon koet jääneesi koukkuun. Kehosi on liian arvokas tullakseen satutetuksi. Uskon, että löydät jonkun muun tavan purkaa oloasi ja käsitellä tunteitasi. Saatat vain tarvita siihen apua, jos koet itse vaikeaksi löytää muita keinoja.

kokeilu e kannattanut

Siis se on semmosta että ei jää mitään arpia yms. se on enemmän hieronta mieleistä mulla ei oo edes mitään vihaa mitä purkaa [osa tekstistä poistettu] mut kysyn sitä et kehittyykö se siitä niin että satuttaisin itteeni ihan tosissaan? Ja ei ole luotettavia kai siis aikuisia kysyn tän nyt yhel lauseel: et kehittyykö mun [osa tekstistä poistettu] vakavanpaan suuntaan ¿?

MLL Ylläpito

Itseensä ei kannata kajota millään terävällä esineellä.

On mahdollista, että tapasi kehittyy pahemmaksi, jos jatkat. Neuvoisin sinua lopettamaan, koska ei kannata ottaa edes sitä riskiä. Jos löytäisit turvallisempia tapoja hieroa?

Hyvää vuodenvaihdetta sinulle!

kokeilu e kannattanut

Koitetaan.

Vastaa aiheeseen: pikku testi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top