Siirry sisältöön
Apua tarvitseva 😭

Joo sori, että laitoin tän tälle keskustelualueelle, mutta mä tarviin oikeasti apua…

Sain vihdoin vanhemmilta luvan ja latasin Pinterestin, ja olin just kirjautumassa sisään, kun yhtäkkiä ilmotettiin että mun tili on poistettu käytöstä. Siis kai sen takia, ettei mulla riittäis ikä, vaikka sen ikäraja on 13 ja oon 13? No joka tapauksessa – sain siitä sähköpostiin jonkun linkin, jonka kautta tili ois kai ollut mahdollista palauttaa käyttöön, mutta MÄ IDIOOTTI POISTIN SEN. Siis vahingossa. Ja en ymmärrä, mun piti palauttaa se roskakorista, mutta POISTIN SEN LOPULLISESTI 😭

Oon nyt lähettänyt useamman valituksen koko sovellukseen, mutta sieltä järjestelmästä lähetetään aina sama viesti, että ”sähköpostissasi pitäisi näkyä tämä ja tuo…” No EI NÄY. Siis kukaan ei ees lue niitä viestejä, enkä saa mihinkään mitään yhteyttä. Oon kysynyt jo vanhemmilta apua, ja ne vaan sano, että ”ei aleta sähläämään, jos tää ei huomenna selviä, niin poistat koko sovelluksen. Siitä ei oo mitään hyötyä ja ei me nyt mitään viestejä aleta tän takia lähettelemään”.

Mutta mitä mä teen? MITEN MÄ SAAN SEN TILIN PALAUTETTUA?

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Kiitos, kun laitoit viestiä! Onpa ikävä kuulla, miten sinun Pinterest-tilisi kanssa on käynyt. Tilin poistuminen harmittaa varmasti tosi paljon.

Kenelle tahansa voi sattua tuollainen vahinko, että poistaa vahingossa sähköpostiviestin ja ikävää, että asia ei ole vielä ratkennut, vaikka olet laittanut asiasta viestiä. Olet todella hienosti ja omatoimisesti lähtenyt asiaa selvittämään. Hienoa myös, että olet pyytänyt vanhemmiltasi apua. Voisiko olla, että vanhempasi eivät ole olleet halukkaita selvittämään asiaa enempää, koska sovellus on heille vieras? Luuletko, että voisit vielä vanhemmillesi yrittää sanoa, kuinka tärkeä Pinterest sinulle olisi ja kuinka sinua harmittaa asia?

Luulen, että en valitettavasti osaa neuvoa asiassa kauheasti enempää. Tutkin asiaa sen verran, että löysin Pinterestin ohjekeskuksen sivun ”Tilin palauttaminen käyttöön”. Onkohan tuo se sivu, mitä kautta olet lähtenyt asiaa selvittämään? Oletko kokeillut saada tilin palauttamissähköpostia uudestaan tuon sivun kautta? Entä voisiko olla mahdollista luoda kokonaan uusi tili, jos vanhan tilin palauttaminen ei onnistu?

Pahoittelut, että en osaa tämän enempää auttaa. Toivottavasti asia ratkeaa ja pääset Pinterestin pariin!

Ystävällisin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Apua tarvitseva 😭

Oon kyllä selittänyt sen aika selkeesti, mutta sitä on sitten varmaan hankala tajuta, kun ei nää sitä. Tai jos se mun tili ois toiminnassa, voisin vaan näyttää sen.

Aattelin nyt tehdä käyttäjän koulun sähköpostilla, ja se toimi. Mulle jäi nyt vaan pari juttua epäselväks…

1) Mun koulun sähköposti, siis se käyttäjä, tai siis mikä-se-asia-nyt-onkaan on ihan täynnä, eli kun avaan minkä tahansa koneen koulun sähköpostilla, se on ihan tukossa ja täynnä virheilmotuksia. Oon yrittänyt sanoo vanhemmille, että se pitäis päivittää, mutta ei oo omaa tietokonetta, niin se on aika hankalaa. Mä tarvitsen oikeasti sen toisen käyttäjän, tai en toista, mutta eri sähköpostille. Tää on ihan tukossa.

2) Onko enää mahdollista tehdä käyttäjää sillä sähköpostilla? Tai siis onko se ikuisesti ”hyllytetty”? Sain laitettua sinne viestin ja laitoin mukana todisteen mun iästä. Ne vastas, että oon edelleen liian nuori. Wtf, eikö sen ikäraja ole 13?! Vai onko Suomessa korkeampi ikäraja sille, luin jostain, että se saattaa olla korkeampi tietyillä alueilla tai valtioilla. Mitä tää tarkottaa?

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Kiitos viestistäsi. Onpa hienoa, että sait Pinterestin toimimaan koulun sähköpostilla!

Ymmärsinkö oikein, että koulun sähköpostitilisi on täynnä viestejä? Vai missä ne virheilmoitukset ovat? Postilaatikosta kannattaakin poistaa turhat viestit sitä mukaa kun niitä tulee, niin se ei turhaa täyty. Jos ne ovat joitain toisia ilmoituksia, niin toivottavasti päivitys auttaa.

En osaa sanoa, pystytkö enää käyttämään toisella sähköpostitililläsi tekemääsi tiliä. Ehditkö jo lisäämään sinne paljon tauluja ja kuvia?

Tuohon ikäasiaan en osaa sanoa mitään. Mutta jos ongelmia tulee, niin minusta voit luoda Pinterestiä varten vaikka ihan uuden sähköpostitilin. Sähköpostiahan ei sen käytössä juurikaan tarvitse eli ei haittaa, vaikket kävisi tilillä katsomassa viestejä, vaan loisit sen avulla vaan sen Pinterest tilin.

Toivottavasti pystyt nyt kuitenkin käyttämään Pinterestiä ja saat siitä paljon iloa ja hyötyä!

Terkuin
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Pinterest-tilin palauttaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top