Siirry sisältöön
BrokenPrincess

Pitääkö olla huolissaan, jos mikään asia elämässä ei oikein tunnu miltään, eikä mitään jaksaisi tehdä; koulunkäynti ei innosta (tosin sinne ei tarvitse enää mennä, koska opo ilmoitti, että sinut on katsottu eronneksi opinnoista, koska et ole ollut koulussa..)

Kavereiden näkeminen ei kiinnosta (Ovat siitä vihoissaan…)

Ainoa asia, joka on mielekästä, on sängyssä makoileminen….

Olisikohan korkea aika huolestua ja ottaa yhteytta johonkin, kun vain tietäisi minne…

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei.

Hyvä kun olet herännyt alkanut elämän sinulle antamiin vihjeisiin. Asiat, jotka nostit esille tosiaankin viestivät siitä, että sinulta on hetkellisesti elämän suunta kadonnut. Jos mikään muu kuin sängyssä makoilu ei innosta, se on hälytysmerkki. Se voi olla esimerkiksi merkki uupumuksesta pitkän ahkeroinnin jälkeen, taikka surusta suuren elämänmullistuksen johdosta.

Sinun olisi hyvä tosiaankin etsiä itsellesi apua, jotta voisit alkaa voida paremmin ja saada elämääsi kuntoon. Näillä tiedoilla en osaa sinua ohjata muuta kuin hakeutumaan terveyskeskukseen. Siellä voit pyytää päästä psykiatrisen sairaanhoitajan puheille, joka osaa tarvittaessa sitten ohjata sinut eteenpäin.

Mutta jos haluaisit ottaa tänne meille MLL:n yhteyttä joko nuortenpuhelimeen -taikka chattiin, niin voimme yhdessä puntaroida sinulle muitakin apuvaihtoehtoja anonyymisti kahden kesken päivystäjän kanssa. MLL:n nuortenpuhelin toimii ilmaiseksi numerosta 116 111 ma-pe klo 14-20, la-su klo 17-20. Chat on auki su-ke klo 17-20. Teit nyt jo hyvän alustuksen laittamalla tämän viestin keskustelupalstalle, joten kyllä sinulle jonkinmoista apua löydetään varmasti.

Kaikkea hyvää.
Lasten ja nuorten netin päivystäjä k

Vastaa aiheeseen: Pitääkö olla huolissaaan?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top