Siirry sisältöön
[Nimimerkki poistettu]

Heippa, ajattelin pistää tän tähän keskustelualueeseen koska uskon tämän kuuluvan tänne? Anteeksi kuitenkin jos se meni väärin.
Mä en oikeasti enään yhtään tiedä mitä mun kannattaa tehdä mun elämällä, tää on niin paskaa ja stressaavaa. Mulla on taas kerran tää [osa tekstistä poistettu] episodi’ ja nyt haluan onnistua sillä tällä kertaa tai edes silleen että pääsisin johonkin sairaalaan jotta muut huomaisi ettei kaikki oo Okei mulla, mulla on tullu näitä episodeja jo niin monta kertaa tänä vuonna ja nää alko mulla noin 3.-luokkalaisena.
Mun mielestä on myös niin noloa miten monta kertaa oon yrittänyt[osa tekstistä poistettu], enkä ole vieläkään onnistunut siinä.
Haluan myös kotoa pois kun en jaksa sitä että mun vanhemmat sanoo jatkuvasti miten ne toivoo etten mä olisi elossa, sit niillä on aina niin paljon pokkaa kysyä multa kaikessa apua.
[osa tekstistä poistettu]
Kiitos jos luit tänne asti ja anteeksi kun jouduit kuuntelemaan pientä valitus tuokiotani.
Hyvää päivänjatkoa.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,
Kiitos rohkeudestasi kirjoittaa tänne keskustelupalstalle. Vaikka osa tekstistäsi on poistettu, olen lukenut sen silti huolella.

Minulla herää iso huoli voinnistasi ja jaksamisestasi ja toivon, että saisit itsellesi apua mahdollisimman pian. Vaikka itse koetkin toisin, olen iloinen siitä, että olet vielä täällä ja elämässä kiinni, apua on saatavilla ja sinulla on mahdollisuus voida paremmin. Synkällä hetkellä voi olla mahdotonta nähdä tulevaisuuteen ja uskoa, että asiat ja olo voisivat muuttua koskaan paremmaksi. Aina on kuitenkin toivoa ja mahdollisuus parempaan huomiseen, kunhan saat itsellesi apua!

Kerrot viestissäsi toiveestasi saada apua tai päästä sairaalaan. Olen pahoillasi puolestasi, jos koet ettet saa apua muuta kuin satuttamalla itseäsi. Aina kun olo tuntuu toivottomalta etkä koe olevasi turvassa ja itsetuhoiset ajatukset valtaavat mielesi, voit soittaa 112 tai ottaa meihin yhteyttä Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111) tai chattiin. Olemme sinua varten ja autamme ja tuemme sinua saamaan apua.

Sinä ansaitset apua ja ansaitset voida paremmin <3

Lämpimin halauksin,

Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Pitäiskö vaan sanoa tw:rant ja anteeksi tästä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top