Siirry sisältöön
E [osa nimimerkistä poistettu] N

Tän paikan kultavuodet oli ehkä 2017-2019. Sen jälkeen tänne on alkanut tulla kaiken näköistä viheltelijää. Itse sivustossa ei ole mitään vikaa, käyttäjät vaan tuntuu olevan toistensa kurkuissa kiinni koko ajan. Olen siinä samalla epäaktivoitunut vähän itsekin. Varmaankin täällä tapahtui sukupolvenvaihdos, niitä vanhoja nickejä kun harvemmin enää näkee. Kaipaan sinne viiden vuoden päähän. :/

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Kiitos kommentistasi. Kurja kuulla, että keskustelupalsta ei ole mielestäsi nykyään yhtä hyvä ja antoisa kuin aiemmin. Kuulostaa siltä, että noina vuosina löysit täältä hyviä ja mielenkiintoisia keskusteluita. Kurjaa, jos niin ei ole nyt. Voi myös olla, että keskustelujen aiheet olivat noina vuosina sinulle ajankohtaisia, mutta eivät ole sitä enää?

Ehkä voisit itse aloitta keskustelun sinua kiinnostavista asioista tai kirjoittaa muiden keskusteluiden alle omaa pohdintaasi, jolla voit rikastuttaa keskustelua? Jos sinulla on hyviä ajatuksia tai vinkkejä, muut voisivat hyötyä niistä, jos jaksaisit vielä osallistua keskusteluun. Ja voihan olla, että joku päivä kasvat Nuortennetistä ulos ja löydät muita palstoja, joissa on enemmän kaltaisiasi keskustelijoita.

Kiitos joka tapauksessa kommentistasi ja kaikkea hyvää sinulle!

Lämpöisin terveisin
Ylläpito

ElleN

Tämäkin että nimimerkistäni poistetaan puolet on uutta. Ennen sain huidella täällä tällä nickillä. Se ei ole nimeni, uskokaa pois vaan. Ja vaikka olisikin, mitä väliä? En ole sanonut mitään tunnistettavaa. Ja pelkästään Suomessa pelkästään vuosina 2000-2009 on annettu nimeksi Ellen 2549:lle ihmiselle. Kyse on kuitenkin vain nimimerkistä. Haluaisin että se on tunnistettavissa jos joku vanhoista käyttäjistä tämän löytäisi ja muistaisi minut.

J

No on kyllä tämä nimimerkki juttu mennyt pelleilyksi tältä sivulta. Esim: Janus-nimen neljä viimeistä sanaa poistetaan ”sen hassun jutun takia”, ja tuntuu siltä että joku botti niitä tarkastelee tai jotain :D.

Ja tosiaan ei tarvitse mennä hirveän monta vuotta taaksepäin kun täällä puhuttiin ongelmista eikä tehty juurikaan tehty mitään draamaa tai muuten vaan sellaista. Tosin myöskin kirjoittelijoiden iät ovat menneet myöskin hieman laskuun niin ehkä se selittäneekin.

Vastaa aiheeseen: Pitkäaikaisena käyttäjänä pakko sanoa…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top