Siirry sisältöön
3mppuu

Ala-asteella tykkäsin kaikesta tyttömäisestä, mut nyt kasiluokalla oon alkanu kiinnostuu enemmä poikien asioista. Mun kaverit ’kammoaa’ tyttöjä jotka näyttää pojilta, mun mielest ne on upeita. Ite omistan sivusiilin ja lyhyet hiukset, joten näytän välillä pojalta, ja saan kuulla siitä. ’miks näytät noin pojalta’ tai et ’mitä v****a, oot tyttö et poika’ ne satuttaa koska haluun näyttää pojalta. en oo lesbo, tuski bi:kään, mutta poikien ulkonäkö tytöissä viehättää mua, mut en jaksa noita ’miks oot noin pojan näköne’kommenttei enää ._. onks kellää samanlaisii kokemuksii? ois kiva jos joku samastuis tähä samaa juttuu nii voitais puhuu siit :>

Nimetön

Hei~
Ei oo kyl kiva et ihmiset kiusaa sua siitä et näytät poikamaiselta, koska jokasella pitäis olla oikeus pukeutua ja näyttää siltä miten itsensä tuntee mukavimmaksi, mutta valitettavan moni ei tätä ymmärrä vaan huutelee sitten muille ihmisille.

Kun sanoit että haluat näyttää pojalta, niin voihan olla se mahdollisuus että oot transpoika, jos siis ylipäätään tunnet että sun ei olisi pitänyt syntyä naiskehoon, ja kukaan ei pysty määrittää sitä onko joku henkilö 100 prosenttin varmuudella, vaan ihminen itse ainoastaan tietää sen.

Itse oon genderfluid, eli toisinaan tunnen itseni tytöksi ja joskus pojaksi, mutta enimmkseen pojaksi. Ja se on kyl tosi rasittavaa kun esim vanhemmat puhuu musta ”niin tää meidän neiti” tai käyttää tyttö sanaa musta ylipäätään usein, koska en halua tulla kutsutuksi biologisen sukupuolen mukaan. Niin ja vanhemmathan eikä oikeen kukaan muukaan tiedä että edes oon genderfluid, koska uskon että vanhemmat nauraisi lähinnä ja muutenkin pahentais entisestään mun välejä äidin kanssa.

Vastaa aiheeseen: poika/tyttö?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top