Siirry sisältöön
Simpukkatyttö

Oon miettinyt, että kummat kiihottaa enemmän poikia, tissit vai p*rse? Ja onko niiden koolla väliä? Ja mitä kivaa poikien mielestä isoissa rinnoissa on? Tulkaa kertoo!

Poeka

Prse ja liian isot voi olla, mut en tiiä, miks me tykätään me vaan tykätään.

.

Tosissaan.

Konkelo

Ulkonäkö ei tietenkään oo pääasia, mutta jos kerta pitää sanoo, niin valitsen perseen. Mulla ei oo mitään juttuu isojen rintojen perään, mut kai monet tykkää, kun on enemmän pinta-alaa koskettavana.

Tytt√∂010ūüíč

Mää haluun myös tietää

Miäs

Enemmän tissulaiset mutta sellaiset perus. Koolla nyt ei hirveemmin kummassakaan väliä kunhan ei ole mikään lättäperse tai muuten vaan liian isot. Että näin.

08

En viel√§k√§√§n ymm√§rr√§, miten on mahdollista ettei t√§llaiset keskustelut oo mit√§√§n s√§√§nt√∂j√§ vastaan ūüė≠

A

Ei sillä mulle oo niin välii. Enemmän mua kiinnostaa kasvot. Tissit kyllä voi olla liian isot. Ite tykkään eniten semmoista suht pienistä. Semmonen keskikokoinen pylly on kyllä kans ihan kiva mut ei sillä oikeestaan oo välii.

.

Siis oikeesti? Näitäkö päivystäjät lukee työkseen??

Arved√°vgi

08, kysymys ei ollut: ‚ÄĚKumpaa ilman et voi naisen kanssa el√§√§?‚ÄĚ vaan: ‚ÄĚKumpi kiihottaa enemm√§n?‚ÄĚ. En ymm√§rr√§, miksi ihmiset eiv√§t en√§√§ saisi kertoa, mist√§ kiihottuvat. Ihmisten esineellist√§minen ei oo ok, mutta en oo varma laskeutuuko t√§√§ siihen kategoriaan. Etenkin kun keskustelun on aloittanut naispuolinen, josta asia on puhtaan mielenkiintoinen.

Luovatyttönen

Samaa mielt√§ ūüĎÜūüŹĽ

Tyrsky

Molemmat‚ėļÔłŹ

Kinkkupala

Mun mielestä sillä ei ole pätkän vertaa väliä. Tissit ja peppu ei ole mulle ainakaan se asia mikä kiinnostaa vaan se ihminen itse. Mielummin tyttö joka on mukava ja välittää jolla on pienet tissit ja peppu kuin tyttö jolla on iso peppu ja tissit mutta on epäkunnioittava.

Vastaa aiheeseen: Pojat: tissitūüćí vai peppuūüćĎ?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top