Siirry sisältöön
tyttö

hei! olen nyt 16 vuotias tyttö ja opiskelen ja minulla on ihana poikaystävä ja kaikkea. Mutta haluan vain sanoa sen että viimeiset 12 vuotta elämästäni ovat olleet täysin *********. [osa tekstistä poistettu] nyt elämäni on vihdoin menossa oikeaan suuntaan, saan ammattiapua, minulla on lääkitys ja ihmisiä joihin todella luotan. ja mikä tärkeintä, sain sanottua asian äidilleni kun olin 14 vuotias, ja muutimme pois isäni luolta ja siitä asti olen odottanut että isäni tuomitaan teoistaan ja oikeudenkäynti on tulossa pian. siitä alkaa uusi vaihe elämässäni ja pyydän kaikilta nuorilta, jotka miettivät, häpeilevät, salailevat ja eivät uskalla kertoa jos heidät on hyväksikäytetty tai raiskattu niin kertovat asiasta jollekkin. tiedän tasan tarkkaan miltä tuntuu miettiä, häpeillä ja salailla niin isoa vääryyttä kuin raiskaus tai hyväksikäyttö. mutta olkaa kilttejä ja kertokaa siitä jollekkin. se todellakin auttaa! kiitos

just one

Olet ollut tosi rohkea kun kerroit asiasta jollekkin,toivon myös puolestasi että tekijä saa kunnon rangaistuksen teoistaan! Onnea elämäsi uuteen vaiheeseen! :)

elkku

Hei olen 14 vuotias tyttö ja opiskelen. Mutta viimiset 4 vuotta on mennys ihan pielee. Ja minut on hyväksikäytetty mutta saan siihen ammattiapua jos joku kokee saman kannattaa vaan kertoa virannoimasille kaikki mitä on oikeesti tapahtunut. se oikeesti auttaa. kiitos!!

Vastaa aiheeseen: raiskattu ja hyväksikäytetty

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top