Siirry sisältöön
kaikkihyvin;//

Olin muutama kesä takaperin ulkomailla turkissa. Olimme kaupassa ja siellä paikallinen mies tuli puhumaan minulle. Ensin hän kehui minua ja olin lähdössä pois paikalta koska en pitänyt siitä että tyyppi otti kädestäni kiinni. Sen jälkeen kun yritin lähteä hän veti minut takaisin ja alkoi laittaa käsiä housuihini olin aivan paniikissa enkä uskaltanut sanoa mitään.. En tiedä oliko se raiskaus yritys.. onneksi pääsin pois kun vanhempani tuli paikalle mutta he eivät nähneet mitä tapahtui. en ole pystynyt kertomaan tästä kenellekkään. sen jälkeen minulle tuli masennus ja kärsin siitä tälläkin hetkellä yksin. kukaan ei vaan enää välitä minusta eikä mikään riitä vaikka yritän parhaani.. [osa tekstistä poistettu] en tiedä enää miten pääsen tästä ylös.. olen niin masentunut etten jaksa välillä nousta kouluun ja sanon äidille että on pää kipeä. en uskalla puhua kenellekkään. [osa tekstistä poistettu] auta;((

MLL Ylläpito

Hei,

kerroit vakavasta asiasta viestissäsi. Kertomasi tilanne Turkissa on varmasti ollut todella ahdistava ja mies on toiminut lainvastaisesti ja loukkaavasti sinua kohtaan. Kukaan ei saa koskea toiseen tahdonvastaisesti ja aikuisen lapseen/nuoreen kohdistama minkä tahansa lainen seksuaalinen häirintä on laissa kiellettyä ja rangaistavaa. Onneksi pääsit tilanteesta pois.

Olisi tärkeää, että kertoisit tapahtumasta vanhemmillesi tai jollekin muulle luotettavalle aikuiselle. Koulussa sellaisia aikuisia ovat esimerkiksi kouluterveydenhoitaja, kuraattori tai vaikka oma opettajasi. Asian ja pahan olon kantaminen yksin on äärimmäisen raskasta. Vanhempasi välittävät sinusta ja haluavat varmasti auttaa, jos vain tietäisivät, miten paha olo sinulla on.

Jos asian puheeksi ottaminen tuntuu vaikealta, voit kirjoittaa aikuiselle kirjeen, jossa kerrot mieltäsi painavista asioista. Nuortennetin Mistä apua -osiosta löytyy myös Huoli puheeksi -lomake, jota voit käyttää apuna. Se löytyy täältä: http://mll-fi-bin.directo.fi/@Bin/0d9a06bb108cce119209de0e4f8b03ea/1352290110/application/pdf/14427896/Huoli%20puheeksi%20-lomake.pdf

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin, josta saat aikuisen vastauksen.

Muista, että olet arvokas ja apua on saatavilla! Toivon sinulle rohkeutta pyytää apua.

Vastaa aiheeseen: raiskausyritys;(

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top