Siirry sisältöön
Hämmentynyt

Olin viime viikolla terkan tarkastuksessa, ja se todellakin jäi vaivaamaan mua. Olen siis kasilla. Ekaksi vaikutti ihan tavalliselta, mutta vähän kysymukset kuumotti kun se terkkari on mies. Sitten se käski ottaa päällysvaatteet pois ja mennä sellaselle pöydälle selälleen. Olin vähän sillee vaikeesti siinä, että onko pakko, koska mulla on ollut tosi vaikeaa mun ulkonäön kanssa ja siksi alkaa helposti edelleen ahdistaa sellaset tilanteet. Se vaan oli että ota ota nyt. Olin vähän pakon eessä ja sitten riisuin paidan ja housut, mutta mulle siis jäi rintsikat ja pikkarit kuitenkin, ja menin sille pöydälle makuulteen. Mua ahdisti siinä kohtaa tosi paljon, kun oothan sä siinä aika avuton.. No, se laitto kumihanskat käteen, ja ensin tunnusteli alavatsaa. Ei siinä mitään, mytta se teki sen aika rajusti, niin että se sattu jonkin verran. Sitten se vaan mitään sanomatta veti multa pikkuhousut alas. (Se ei koko aikana sanonut mitään, esim. Mitä tekee seuraavaksi) Sitten se tunnustrli sitä kyllä aika pitkään. Mulla oli toosi epämukavaa. Kun se oli sitä katellu jonku aikaa, niin se haki semmosen ihme kapulan, jolla se avas sitä isommaks. Sitten se laitto sormen sinne, ja tunnusteli. Eipä siinä, ei se sattunu tai mitään. Päin vastoin. Sain vit orgasmin kesken sen. Mä saan itse asiassa tosi helposti orgasmin, niin se oli aika kiusallsita. Sitten se kävi vaihtaassa hanskat, ja sain lauttaa ne pikkarit takas. Sitten se katto rintoja, mutta tällä kertaa sain sentään itse riisua liivit. Se niiden tunnsstelu ei sitten ollu mukavaa, kun se ihan kunnolla puristeli ja käänteli niitä. Juu se kuitenkin loppu, muu oli ihan peruskauraa. Haluaisin kuitenkin tietää, etgä onko muilla samanlaisia kokemuskia? Siis onko alapäätä ihnn kunnolla katotgu yms. Aiemmin ei tällastaaoo ollu. Ja onko miesterkkarilla lupa tomlaseen, kun monien meidän ikästen tyttöjen kehot on jo verrattavaussa naisiin..

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei nimimerkki ”hämmentynyt”!

Hyvä, että kirjoitit tänne tuosta terveystarkastuksesta. Olen pahoillani, että tarkastus aiheutti sinulle hämmennystä. Kuulostaa siltä, että siellä tapahtui asioita, joita ei olisi pitänyt tapahtua ja tuo terveydenhoitaja on käyttänyt asemaansa väärin.

8. luokan laajassa terveystarkastuksessa oppilasta tapaavat sekä terveydenhoitaja että lääkäri. Tuolloin tarkastetaan myös murrosiän alkaminen, jotta siihen liittyvät ongelmat huomattaisiin. Mutta missään nimessä terveydenhoitaja tai lääkäri ei saisi riisua sinua ilman lupaasi tai kosketella rintojasi. Myöskään gynekologinen sisätutkimus ei kuulu 8. luokan terveystarkastukseen.

Sinua kohtaan on toimittu väärin ja siitä olisi ehdottoman tärkeää kertoa jollekin aikuiselle. Voisitko kertoa tapahtuneesta omille vanhemmillesi? Yhdessä voisitte olla asiasta yhteydessä sekä koulusi rehtoriin että paikkakuntasi potilasasiamieheen. Potilasasiamiehen yhteystiedot löytyvät googlaamalla. Myös terveydenhoitoalan ammattilaiset saattavat joskus rikkoa sääntöjä tai lakeja, mutta se olisi hyvä pysäyttää niin, etteivät he tee sitä enää muille asiakkaille, vaan joutuvat vastuuseen teoistaan.

Tuollaiset tilanteet tulevat usein yllättäen eikä niihin aina osaa varautua. Jälkikäteen tilannetta olisi kuitenkin tosi tärkeä käsitellä jonkun ammattilaisen kanssa, esimerkiksi koulusi psykologin tai kuraattorin, joten varaathan jommallekummalle heistä ajan mitä pikimmiten?

Toivottavasti saat asian vireille mahdollisimman pian. Toivotan sinulle voimia asian eteenpäin viemiseen ja kaikkea hyvää syksyysi!

Terveisin
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Suuttunut

Mä olisin kyllä suuttunut sille. Pakko myöntää. Kerro ihmeessä sun vanhemmille, niiden pitää saada tietää! Ainakin äidille kannattaa kertoa. :) Toi ei ollut varmastikaan yhtään kiva kokemus! Mulle jäisi tosta traumat. (Olen seiskalla)

Lisa, verkk@ri<3

Hei ”hämmentynyt”.
Olen todella pahoillani siitä, että sinulle tapahtui tollaista. Ei ole mitenkään oikein sua kohtaan. Suosittelen, että ehdottomasti kerrot sun vanhemmille tai vaikka jollekin opettajalle asiasta. Asiaa pitäisi lähteä selvittämään, jotta tällee ei tapahtuisi muille. Tällainen asia voi tuoda esille ahdistusta ja juttu voi jäädä mietityttämään jälkeenpäin. Tämän takia suosittelen, että keskustelisit jonkun ammattilaisen kaa asiasta.

Oot tosi rohkea kun tänne laitoit viestiä asiasta. Se ei varmaan ole helppoa. Toivon sulle kaikkea hyvää :)

T. Lisa

tuleva muusikko

siis olin ihan shokissa koska mulla oli itellä vähän aikaa sitten myös toi tarkastus ja toi mitä sulle tehtiin ei kuulunut siihen tarkastukseen ollenkaan. ja niin kun on jo sulle kerrottu niin kerro jollekin koulussa joka pystyy vain auttaa opettajalle, avustajalle tai kenelle vaan tai terkkarille sille joka tekee niitä joka vuotiaita tarkastuksia. mutta jos sua alkaa jännittää yhtään kertominen tai muuten nolottaa tai ahdistaa tai ihan mitä vaan niin muista et se olin väärin ja siitä pitäis aina kertoo eikä ois mitään hävettävää siinä. ja kerroin tän sen takia koska en ite tiiä minkälainen oot ja osalla se voi alkaa jännittää tai nolottaa sellaisesta asiasta kertominen.

mutta ite tiiän et jos oisin ite ollut tollasessa tilanteessa siinä ei ois käyny hyvin. Miehen osalta, siinä oisin syyttänyt kyllä mun refleksejä.

mutta hyvää jatkoa asian selvittämisessä ja hyvää syksyä😊💖🍂🍁

Vastaa aiheeseen: Saako terkkari tehdä näin?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top