Siirry sisältöön
ärsyttää

Oon harrastanut teatteria puolisen vuotta, ja hain meidän teatterin kesäteatteriin. Me esitetään Liisa Ihmemaassa, ja olin toivonut Valkoisen Kanin roolia. Meidän piti täyttää semmoinen roolitoivekysely, ja laitoin siihen, että haluan ehdottomasti ison roolin.
En saanut isoa roolia. Sain ihan tosi pienen roolin, ja mua ärsyttää ihan hirveesti. En ees saanut sitä mitä toivoin. Mun pahin painajainen oli, että saisin jonkun turhan taustahahmon. Ja niin siinä sitten kävi. Nyt ei tee enää yhtään mieli osallistua, mulla meni fiilis tähän kokonaan.
Ja vielä enemmän ärsyttää, että ne jotka päätti roolituksesta on myös itse näyttelemässä, ja antoi sitten itselleen hyvin keskeiset roolit.
Myös se tyttö joka sai Kanin roolin, on ihan surkea näyttelijä. Se ei eläydy yhtään, ja sanoo kaikki vuorosanot semmosella tosi kuivalla ja tylsällä äänellä, ja vaikuttaa siltä ettei sitä kiinnosta ollenkaan. En tiedä, miksi tommosille annetaan mitään rooleja.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei nimimerkki ”ärsyttää”!

Kiitos viestistäsi!

Kirjoitit, että sinua on jäänyt ärsyttämään, että et saanut haluamaasi isoa roolia ja sinulta on mennyt fiilis koko asiaan. On tosi hieno juttu, että olet löytänyt itsellesi teatteriharrastuksen! Kuulostaa siltä, että olisit ollut tosi innokas ja motivoitunut isoon rooliin ja varmasti se on ollut pettymys, kun saitkin taustahahmon roolin. Se on ihan sallittua ja ymmärrettävää, että asia ärsyttää. Kurja kuulla myös, että sinulla on kokemus, ettei roolien jako mennyt reilusti.

On tosi hieno juttu, että tulit purkamaan ärsytyksen tunteitasi tänne. Kirjoittaminen voi olla usein hyvä tapa käsitellä ikävältä tuntuvia asioita. Oletko pystynyt puhumaan ajatuksistasi ja tunteistasi teatterin ohjaajalle tai jollekin toiselle läheiselle aikuiselle? Uskon, että varmasti teatterin ohjaaja haluaisi kuulla, miltä sinusta tuntuu ja siten mahdollisesti osaisi ottaa toiveesi paremmin huomioon ainakin ensi kerralla.

Vastaukseni tulee vähän viiveellä ja olet nyt hetken aikaa saanut sulatella tätä asiaa. Miltä sinusta nyt tällä hetkellä tuntuu tuo taustahahmon rooli? Jos olet edelleen osallistumassa kesäteatterin esitykseen, niin toivon, että nautit silti esitykseen osallistumisesta, vaikka ymmärrettävästi rooliasia harmittaa.

Jos haluat jutella lisää tästä aiheesta tai ihan jostakin muuta, niin meille voi myös soitella ilmaiseen Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111), tulla chattiin juttelemaan tai kirjoittaa nettikirjeen. Kaikki kanavamme ovat luottamuksellisia ja ilmaisia.

Kaikesta huolimatta haluan toivottaa sinulla antoisia hetkiä teatteriharrastuksen pariin! Vaikka nyt iso rooli jäi välistä, niin joku kerta sellainen voi osua vielä kohdallesi!

Hyvää kevään jatkoa toivottelee,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Sain surkean roolin

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top