Siirry sisältöön
Miksimikääneiinnosta?

En keksi mitään urheilulajia, tai mitään harrastusta, mikä veis mut ulos raittiseen ilmaan ja liikkumaan. En keksi mitään mielekästä puuhaa, mitä voisin tehdä ulkona. Nyhjään sisällä kaikenpäivää, siirrän nokkaa ulos suunnilleen sen verran et siirryn rakennuksesta toiseen. Suunnillee pelaan puhelimella, luen, syön, jne.. oon huomannu et sitte ku loppu yhteen liikuntalajiin kiinnostus, oon lihonu, ja kunto on huonontunu tosi paljon, ja se näkyy vähän uloskin, vaikka olenkin vielä vähän normaalipainoinen. Miksi mikään liikkuminen ei kiinnosta? Mää sairastun vielä kun terveys kärsii laiskottelusta, ja sillon varsinkaan en liiku minnekkää. Mikään ei tunnu kiinnostavan. Kotityöt on jääny tekemättä, ja äitiki kärsii tästä.. on stressiä, että mitä teen nyt? Miksi mikään ei kiinnosta? Apuja? Ja välillä tuntuu, että oon kavereille äksy, veltto, ja helposti suuttuva. Kuin kauaa ne mua enää jaksaiskaan..

^^

Mulla on myös vähän sama. Mulla on harrastus, mutta se on nyt vähän jäänyt yhden jutun takia… Itekki aina vaan kaiket päivät nyhjötän vaan sisällä ja just oon vaan koneella, puhelimella, syön ja sitten just jotain muuta. Itekkään en vaan saa ikinä aikaseksi tehdä mitään just vaikka ulkona. Oon ite kärsiny tästä jo kohta melkein vuoden:/. Mulla on myös stressii ja veikkaan että myös jotain hypokondriaakin…

Tsemppiä sulle! Tiiän miltä susta tuntuu.

Nimetön

Jos et keksi urheilulajia niin mitäs jos vain kokeilisit niitä?
Itselläni on myös ollut ongelma missä en tiennyt että mitä haluaisin harrastaa (ja on vähän vieläkin) mutta kun perheenjäsenet ”pakottivat” kokeilemaan muutamaa harrastusta niin muutama kyllä on säilynyt tähänkin päivään.
Eli ei tartte välttämättä olla mielessä mitään erityistä kunhan vaan kokeilee, jotkin harrastukset (lenkkeily, juoksu, pyöräily, uinti…) ovat täysin ilmaisia ja toiset (esim. ratsastus) maksaa vähän mutta antaa paljon takaisin!

Ja ei kaikkien harrastusten tartte olla liikunnallisia, jos löytäisit jostain muualta alueelta vaikka ensin jotain kiinnostavaa niin voisi olla että tulisit siitä pirteämmäksi ja se auttaisi löytämään niitä liikuntaharrastuksiakin?

Ja aina kannattaa muistaa että se muutos lähtee meistä. Jos mietit että ”oivoi kun pitäisi mennä ulos mutta en halua” niin sillon sulla on ne kaksi vaihtoehtoa, jäät sisälle tai menet ulos. Mutta muista että älä ota siitä niin suurta stressiä :)

Kyllä ne asiat ratkeutuu, tsemppiä ja hyvää kesää sinne!

Uupunut

Multa löytyy myös samaa ongelmaa. Oon ollu koko kevään vetämätön enkä ole halunnut liikkuuaihmisten ilmoilla. Olen halunnut kotiin ja harrastukset ei ole kiinnostanut. Voimat on ollu loppu eikä kaveritkaan innostanut. Sitten pääsin juttelemaan ammattiauttajalle ja sain apua. Nyt olo on jo helpottunut. Syynä oli esimerkiksi vahvaa koulu-uupumista ja ylisuorittamista ja masennusta.

Juttelu kannattaa! Onnea teille!

Nimetön

Kiitos teille kaikille vastauksistanne. Löysin joitakin mukavia juttuja mitä haluisin testata :) Jospa ne auttaisi..

Vastaa aiheeseen: Sairastun ja masennun

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top