Siirry sisältöön
talven_lapsi

Vuosi 2014 oli erittäin raskas mulle,mutta viime vuoden kesä muutti kaiken.
Me oltiin kavereiden kanssa viettämässä iltaa yhdellä rannalla,kun osa mun kavereista päätti lähteä uimaan.Jäin istuskelemaan muiden kanssa.Pian mun kylkeen liimautu sellane puolituttu poika,joka ei tajunnu mitä _EI_ tarkottaa.Ilta päättyi siihen että ajoin kotiin ja salasin asiaa puoli vuotta.Yritin unohtaa,mutta kipu mun sisällä voimistu.Se eristi mut mun kavereista [osa tekstistä poistettu].
Olen saanut apua,mutten vieläkään hyväksy itseäni,enkä ole päässyt yli tästä. Edelleen painajaiset kiusaa [osa tekstistä poistettu]. Mitä voin enää tehdä?

MLL ylläpito

Hei,

Hyvä, että otit yhteyttä meihin, olit tosi rohkea. Poika on tehnyt tosi väärin sinua kohtaan ja hänen olisi pitänyt todellakin uskoa sinua, kun sanoit EI. Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Tietävätkö vanhempasi tapahtuneesta? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on myös esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa. Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Mistä apua? –osiosta (www.mll.fi/nuortennetti/mista_apua).

Voit myös soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen) tai kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun (www.mll.fi/nuortennetti).. Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Voit myös chatata kanssamme ma-ke klo 17-20.

Ethän jää ajatustesi ja huoliesi kanssa yksin, olemme mielellämme tukenasi!

Vastaa aiheeseen: Se kesä muutti mut.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top