Siirry sisältöön
seksifoobikko

Onglemani on lyhyesti kerrottuna tämä: Minua ahdistaa seksi. Kaikki seksiin liittyvä keskustelu/seksin näkeminen saa minut ahdistumaan. En pysty katsomaan elokuvia joissa on seksiä, en pysty keskustelemaan edes kavereiden kanssa heidän normaalista seksielämästä enkä pysty puhumaan myöskään omansta menneisyydestäni, onhan minulla ollut muitakin kumppaneita aikaisemmin, jotka kaduttavat minua, vaikka mitä väliä sillä enään on? Olen 18-vuotias tyttö. Olen ollut parisuhteessa 2 vuotta ja seksi sujuu kuitenkin oman poikaystäväni kanssa ihan hyvin. Minusta on tullut entistäkin sulkeutuneempi seurustellessa. Missä vika? Tästä on alkanut tulla jo oikea ongelma. Mitä teen?

Salla-Serena , Verkk@ri

Heips!

Harmi, että tollanen asia tuottaa sulle päänvaivaa. Mutta usko tai älä, ei kaikki voi olla niin avoimia ihmisiä kuin toiset. Toiset taas saattavat puhua vähän liikaakin, joka saattaa ahdistaa.

Voisiko olla mahdollista, että avautuisit pikku hiljaa vaikka poikaystävällesi? Pieniä asioita ja askeleita kerrallaan. Parasta on, ettei sun tarvitse hänen kanssaan puhua yhtään sen enempää kuin haluat. Hän varmasti ymmärtää.

Toivottavasti ongelmasi selviää!
Hauskaa kesää!

seksifoobikko

Kiitos vastauksesta, se piristi mieltäni! :) Kyllä, olen puhunut asiasta. Yleensä poikaystäväni vain tuhahtaa, että olen sellainen siveyden sipuli. Eli hän ei täysin ymmärrä asiaa tai ei vain osaa vastata mitään. Hän kuitenkin kuuntelee, joten siitäkin on ollut apua. Toivoisin löytäväni täältä jonkun, jolla on samanlaisia tuntemuksia, jotta voisimme yhdessä pohtia asioita ja mistä ne johtuvat. Siitä olisi hurjasti apua!

Vastaa aiheeseen: Seksi ahdistaa..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top