Siirry sisältöön
Girl…

Haluaisin itse harrastaa seksiä(aika useasti) vaikka en vielä voi olen 11w ja menkat eii alkanu.

Päätöksiä, päätöksiä

sinun pitää itse päättää haliatko harrastaa seksiä niin aikaisin.luulen ja omallakin kohdalla tulee halu harrastaa seksiä.mutta laki on kuitenkin että alle 16-vuotias ei saisi harrastaa seksiä! mieti ja jos päädyt päätökseen että haluat harrastaa seksiä sen ikäisenä niin hanki sellainen kumppani jonka kanssa haluat oikesti seksiä ja muista että kumppaninkin mielipide on erityisen tärkeä!

tosissas?

ei hele.. u serious? siis 11 w haluisit seksii:D

koht 16w

Heippa!
Jos oot 11w niin älä missään nimessä! Ensinnäkin sun kroppa ei oo kehittyny ja ei oo hyväks kehitykselle. Ja tiedän kokemuksesta että jo tossa iässä alkaa kiinnostaan tosi paljon. Mut älä hei oikeesti nyt mee harrastaan sitä kenenkään kaa, oot ihan liian nuori siihen ja sulla on viel paljon aikaa! lisäks sit kun oikeesti haluaa harrastaa seksiä, niin pitää olla vakituinen kumppani, ei mtn yhen illan juttuja, koska ne ei oikeesti tee muuta kun satuttaa. Ja kantsii hei aina muistaa, että toinen voi käyttää sua hyväks, vaik ite haluisit sitä myös. Mun kaveri 15w meni sänkyy sen poikakamun kans ja ne oli parikin kertaa sängys kunnes yht äkkiä se poika jätti sen ja levitti kaikille ihan kaikkee mun kaverin tietoja. Vaikka siis nää tyypit oli yhessä ja rakastuneita. En tarkota et kaikille käy noin, mut seksi liian aikasin ei tee sulle mtn hyvää. Kannattaa oottaa mahdollisimman pitkään ja koittaa jaksaa ilman sitä. Sun mieles tekee sitä paljon, uskon sen, mut pidä mielessä että seksi=rakastelu ja sitä siis tehään semmosen kaa jota rakastetaan! Tos iässä kiinnostaa tosi paljon jo seksi mut se on liian aikasta! ja muista aina, että et ikinä saa ajatella että oot ainoo joka ei oo ollu sängyssä. 1. se on sun oma asia ja 2. näin ei varmastikaan ole. 3. Mitä myöhempään lähelle aikuisuutta/aikuisuuteen jaksat oottaa sen parempi. 4. seksissä parasta on oikeesti tunteet, eli se että tosi rakkautta sen jätkän kaa ja että tuntee ja luottaa siihen!!!!!

Sekopää

Noin nuorena kannattaisi olla hieman varovainen seksin harrastamisen kanssa. Siinä on nimittäin iso riski joutua hyväksikäytön uhriksi.

Mikäli kuitenkin haluat todellakin harrastaa seksiä tuossa iässä, niin varmista että kumppanisi on alle 16 vuotias (Suomen lain takia).
On myös erittäin suositeltavaa että olisit oikeasti rakastunut tähän kyseiseen kumppaniin, eikä kyseessä olisi pelkästään kokeilu-halu.

Asia menee vaan niin että sitä mitä enemmän vastapuolta rakastaa, niin sitä kivemmalta seksi tuntuu.

Nimetön

Itekki oon semmoset 11.v ja risat mut on mullaki ollu toi fiilis mut jos siit jäis kiinni mimmone juttu siitä tulis ja mua melkein yököttää nyttenki miten halusin… mut nyt haluaisin vaan olla sen kaa

lain lukija

ei seksi oo KIELLETTY alle 16 vuotiailta vaa jos kumpikin kumppaneista on henkisesti ja fyysisesti kehittyneitä ja haluavat kokeilla seksiä niin käyhän se(korjatkaa vaa joss on vääri)

MLL Ylläpito

Suomen lain mukaan suojaikäraja on 16 vuotta. Eli kaikki alle 16 -vuotiaaseen kohdistuvat seksuaaliset teot ja yritykset voidaan ajatella olevan lain vastaisia. Vasten tahtoa tapahtuvat seksuaaliset teot ovat tietysti AINA iästä riippumatta lainvastaisia.

Lain tarkoituksena on ennen kaikkea suojella lapsia aikuisten heihin kohdistamilta seksuaalisilta teoilta, mutta lain mukaan 16 -vuotias ei saisi olla seksuaalisessa kanssakäymisessä häntä nuoremman henkilön kanssa. Mitä tulee kahden alle 16 -vuotiaan väliseen seksiin, johon molemmat olisivat suostuvaisia ja halukkaita, on vaikea sanoa täysin varmasti, pidettäisiinkö sitä rikoksena. On hyvä muistaa, että 15 -vuotias on jo rikosoikeudellisesti vastuussa. Laki arvioi myös osapuolten henkistä ja fyysistä kypsyyttä suhteessa toisiinsa.

On tosiaankin hyvä muistaa, että seksiin tulee olla itse valmis kaikella tavalla ja sen täytyy tuntua itsestä hyvältä. Parasta on, kun kumppani on itselle läheinen, luotettava ja sellainen, kenestä välittää. Seksin harrastamisella ei ole mikään kiire, koska sitä ehtii tehdä koko loppu elämänsä. On monta muuta turvallista tapaa nauttia läheisyydestä ja helliä toista. Itseensä tutustuminen on myös tärkeää! Niin henkisellä kuin fyysisellä tavalla.

lilolilluu

Siis oot 11v ja haluaisit harrastaa seksiä? No eti ton ikäselle vaan sit kumppani et eiku ettimään. O: No ei mee sit ku oot itte valmis ja sun boyfriend. Mut alle 16 v käyttäkää EHKÄISYÄ.

Poika12

Olen itsekkin 11vuotiaasta halunnut harrastaa seksiä mutta en
Tiedä mitä tehdä

9.v tyttö

Mä oon lukenu aika paljon seksistä. Näin kun joku sanoi nuortennetissä pane tyynyä. Miten voi panna tyynyä?

9.v tyttö

Voiko tyynyä panna?

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei 9.v tyttö,

Kiitos viestistäsi! Kerroit, että olet lukenut aika paljon seksistä. Seksiin liittyvät asiat alkavat ihan varmasti kiinnostamaan iässäsi ja se on tosi luonnollista! Hienoa, että uskalsit kysyä sinua mietityttävästä asiasta täällä meidän keskustelupalstalla.

Voi olla, että näkemäsi kommentti on koskenut itsetyydytystä. Se tarkoittaa, että ihminen hyväilee itseään sellaisella tavalla, josta tulee hänelle nautintoa. Jokainen voi toteuttaa sitä sellaisella tavalla, joka tuntuu itsestä parhaimmalta – kunhan se tapahtuu omassa rauhassa. Itsetyydytyksestä voit lukea lisää täältä: https://www.nuortennetti.fi/seksuaalisuus/itsetyydytys/

Jos sinulle tulee asiasta muita kysymyksiä mieleen tai muuten vain mietityttää, niin voit tämän keskustelupalstan lisäksi soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen (suomeksi 116 111 eller på svenska 0800 96 116). Meillä on myös chat ja nettikirjepalvelu: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Henkilö

Joo… mieti vielä, oot tosi nuori. Sun ikäisenä leikin barbeilla ja juoksin metsässä yltä päältä kurassa. Se on toki sun oma asia, mutta suosittelisin vielä odottamaan. Näin aseksuaalina en toki ole ehkä paras henkilö neuvomaan :))

Eltsu

Mä oon 11v tyttö ja harrastan seksii 1-2 kertaa viikos.[osa tekstistä poistettu]

Vastaa aiheeseen: Seksi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top