Siirry sisältöön

Siel lukee et arkena 14-00 ja viikonloppusin 17-20. Mitä tarkottaa 14-00, koska tarkistin sitä pitkinpäivää ja se ilmotti vaan jatkuvasti et chatti on sulkeutunut ja smthg?

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Tervehdys!

Kiitos hyvästä kysymyksestä! Lasten ja nuorten chat päivystää joka päivä klo 17-20 välisen ajan! Tämän lisäksi Nuortennetissä on satunnaisesti pop up-chat auki ja lisäksi voit halutessasi varata ajan chattiin, jossa pääset juttelemaan MLL:n työntekijän kanssa sinulle sopivana ajankohtana.

Viestissäsi olevat aukioloajat ovat Lasten ja nuorten puhelimen ajat, joka päivystää numerossa 116 111 vuoden jokaisena päivänä, arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20. Samassa numerossa päivystää arki-iltaisin klo 20-24 Nuorten tukilinja, jossa saa ammattilaisen tukea pahan olon hetkellä, nimettömästi ja maksutta niin kuin kaikissa palveluissamme!

Aurinkoisin terveisin,

Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Emt

Kerääks chat mitää tietoi(esim ip-osotteita)?

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Kiitos hyvästä kysymyksestä! Emme kerää minnekään chatin ip-osoitteita.

Jokainen yhteyttä ottava merkitsee ennen keskustelun aloitusta ikähaarukan ja sukupuolen ja valitsee itse, mitä haluaa päivystäjälle kertoa tai jättää kertomatta.

Päivystäjä tilastoi keskusteluiden aiheet, mutta emme tiedä nuorten henkilöllisyyttä. Tilastoinneista käy ilmi chat-keskusteluiden määrä vuosittain, yhteydenottajien sukupuoli- ja ikäjakauma sekä yleisimmät aiheet. Tarvitsemme näitä tietoja rahoittajillemme ja viedäksemme nuorten asioita päättäjien tietoon. Ikinä emme käytä yksittäisiä esimerkkejä, vaan tilastojen antamaa tilastotietoa.

Palveluidemme anonymiteetti on meille kunnia-asia eli voit rauhassa olla meihin yhteydessä. Meille on tärkeämpää kuulla se, mitä sinulle kuuluu ja miten voimme olla sinulle avuksi kuin se, kuka olet ja missä asut.

Kysythän jatkossakin, jos sinua mietityttää jokin asia palveluissamme! Kysymyksiä voi esittää myös linjoilla oleville päivystäjille, jos joku päivä haluat kokeilla soittaa meille (numeromme on 116 111) tai tulla chattiin juttelemaan. Meihin voi ottaa yhteyttä missä tahansa asiassa tai ihan vain, jos haluaa vähäksi aikaa seuraa tai juttukumppanin. Jokainen yhteydenottaja on meille tärkeä!

Terveisin
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Saarni🌿

Yritin tos pari päivää sit päästä chattiin (ei enää mikää tarve, asiat korjaantu) mut en oikein älynny miten se toimii. Miten se siis toimii?

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Kiva, että kysyt asiaa. Chattiin voi tulla juttelemaan joka ilta klo 17-20 Nuortennetin alalaidasta ilmestyvän ”Haluatko jutella?” -ponnahdusikkunan kautta.

Tarkat ohjeet löytyy täältä Nuortennetistä, joten en kirjoita niitä nyt uudestaan tähän. Ne löytyvät, kun painat Nuortennetin etusivulta löytyvää painiketta ”Soita, kirjoita, chattaa.” Sen jälkeen paina kohdasta ”Siirry lasten ja nuorten chattiin tästä.” Sieltä löydät hyvät ohjeet ja muitakin vinkkejä chatin käyttämiseen.

Jos päivystäjä on vapaana, sinulta kysytään sukupuoli ja ikähaarukka ja sen jälkeen voit alkaa keskustelemaan päivystäjän kanssa ja saat jutella niin kauan kuin haluat tai kunnes palvelumme menee kiinni. Päivystäjämme on vapaaehtoisia aikuisia, joilla on tukena MLL:n työntekijä. Keskustelu on täysin anonyymiä ja päivystäjillä on työssään vaitiolovelvollisuus.

Toivottavasti pääset läpi myöhemmin! Aina voit myös yrittää soittaa meille numeroon 116 111. Puhelin on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20.

Terveisin
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Siis… millon chatti on auki?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top