Siirry sisältöön
Pieni ihminen

Moi.En oikein ymmärrä mikä mua vaivaa nykyään..mulla on kamalat ongelmat ulkonäköni kanssa, jopa omien kaverieni läsnä ollessa. Kauheinta siinä on että olen alkanut olla heille kateellinen! Ennen en ollut..mutta nykyään tilanne on paljon pahempi.

Kun meen esim.bussii ahdistaa hirveästi jos ihmiset katsovat,silloin tekisi mieli vain kadota näkyvistä. Sama juttu toistuu joka paikassa. Jos saan yhdenkin näppylän naamaan masennun ja häpeän itseäni kokoajan koulussa.

Pelkään myös olevani poikaporukoiden pilkka kun kävelen kadulla heitä vastaan.

poika 94

mul on sama juttu. sori en voi auttaa ku oon ite samas tilantees.

juu

Kyseessä voi olla vaan nuoruusiän itsetunto kriisi tai jotain vastaavaa. Puhu esim. kuraattorin tai jonkun luotettavan henkilön kanssa joka ymmärtää psykologisia sairauksia ja keskity niihin asioihin mistä sä tykkäät itessäs. Kaikki ei ole niitä mallin näkösiä täydellisine piirteineen, löydä oma vahvuutes äläkä välitä ulkonäöstäs ni ei muutkaan välitä. Jos ihmiset huomaa sun olevan epävarma itse, ni ne huomaa sun viat paremmin.

Ditte-Verkk@ri

Helou!

Täältä löytyy vinkkejä miten itsetuntoa pystyy itse kohottaa :)
http://www.mll.fi/nuortennetti/mielenterveys/hyva-mina/kohota-itsetuntoa/

Tsemppiä syksyyn! =)

bulletproof

Mulla on sama tilanne. Kaiken aikaa mielessä on mitä muut ajattelevat, miltä näytän, kehtaanko näyttäytyä. olen ahdistunut koko ajan. tiedän, etteivät todelliset kaverini välitä miltä näytän, mutta koska kaikki kaverit ovat ns hyvännäköisiä, olen epävarma.

pelkään suuria ihmisjoukkoja. esimerkiksi koulun ruokala on ehkä yksi maailman ahdistavimmista paikoista. olen käynyt tämän vuoden aikana neljä kertaa koko paikassa, sillä se kammottaa minua.

tsemppiä sulle, kyllä tästä noustaan!

Vastaa aiheeseen: Surkea itsetunto

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top