Siirry sisältöön
Onneton

Moi, täällä kirjottelee kohta kasiluokan alotteleva tyttö. Ja mun aihe kertoo seurustelusta.
Seiskan alussa, heti ekoina päivinä ihastuin yhteen poikaan ja ilmeisesti sekin muhun. Meillä oli silmäpeliä pitkin vuotta ja sen kaverit vihjaili mulle usein siitä, että tää poika tykkäis musta. No, noin kolme viikkoo sitten näin sen toisen tytön kanssa ja tajusin heti, että ne on yhdessä. Siinä kohtaa mä en tiennyt yhtään mitä teen. Oon puhunu tästä muutamalle kaverille eikä se oo ees auttanu. Ajattelin silloin kolme viikkoo sit että tää menis ohi ja unohtaisin sen mut enpä oo unohtanu. Ja sit viel se, että tää poika vieläki vilkuilee muhun jne. Siitä oon myös varma, että tyttö (joka on vuoden vanhempi) on tehny alotteen eli mitä ihmettä ton pojan päässä liikkuu?
Sillee en haluis enää ’ottaa’ sitä takas vaikka ne eroiski mut silti välillä tajuun miettiväni miten kivaa meillä olis yhdessä.. Tän tytön kaa meillä on välit kyl hyvät ja joo on mulla sen pojanki kanssa mutta mua voi ottaa niiiin paljon tää päähän että en tiedä yhtään mitä teen… Kuitenki ollaan tavallaan vielä nii ”nuoria” nii ei mulla oo mikään kiire seurustelulle mutta tottakai tää häirittee mua ihan sikana.

hmh

Oon samanikänen ku sä, ja mun tilannetta kai voi jollain tavalla verrata sun tilanteeseen. Siis ihastun neljä vuotta sitten poikaan, joka tuli kouluumme. Siitä asti oon tykänny siitä tosi paljon, ja ollaan juteltu ja muuta, mutta sillä on aina joku toinen tyttö, eikä se oo koskaa sinkku. Oon toivonu että voisin unohtaa, välillä sattuu niin että haluaisin kuolla mutta välillä parempiakin päiviä. Ihan hyvin mulla menee tän asian kanssa, uskon että jonain päivänä voin unohtaa ja rakastua johonkin joka välittää takaisin.

Onneton

Ihanasti sanottu toi viimenen lause! Mäki nyt yritän unohtaa ton ja onneksi tulee kesäloma niin saa toivottavasti jotain muuta mietittävää.

huah

Mua rupee vähän naurattaan aina kun luen tälläsii mulla on ongelma että sillä pojalla on toinen plaahplaah :D kaikilla meillä on vie elämä edessä ja se oikee löytyy varmasti niikun yks kuvakin sanoo ”Älä itke miesten perään, joita ei edes kiinnosta. Elämä on aivan liian lyhyt sellaiseen”

Onneton

”Älä itke miesten perään joita ei edes kiinnosta”, sehän tässä oli et se tykkää must varmaa vielki.. ;d

tupla huah

jos se ois kiinnostunu susta se ei ottais sitä toista …..

Onneton

Et selvästikään ymmärrä mun tilannetta.. :DD

Vastaa aiheeseen: Sydänsurut

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top