Siirry sisältöön
queen

siis raamattu on kyll kirjoitettu aik ”ristiin”. ku kerrotaan että jumala on luonut koko ihmisen ja blääblääblää. ja raamatus homoseksuaalisuus on synti (?) nii miks ihmees jumala on sit luonut miehen g-pisteen perseeseen?? ja siis niille jotka ei tiedä nii g-piste on se kohta mist saa orgasmin ja mist tuntuu hyvält seksis. niiku se on vähä hassuu et homoseksi ois syntii ja se kirottu piste on persees xdd

HotChocolate

Moi! :)

En osaa, ja tuskin kukaan meistä ihmisistä osaa, vastata kysymykseesi kunnolla, Jumala kuitenkin loi ihmisen ja tietää sen siis parhaiten, näin uskon kristittynä :)
Ihmisille on luotu myös vapaa tahto, aivot joilla ajatella ja päättää, niillä voi tehdä paljon hyvää (auttaa, tavoitella unelmia, välittää, rakastaa, ja uskoa jne) mutta myös paljon pahaa (haukkua, olla ilkeä, tappaa, tehdä tuhoa jne), joten ihmiset saa vapaasti päättää mihin ne uskoo, mitä ne tekee ja miten jne. Joten vaikka olisi joku ominaisuus, kuten aivot tai sitten esimerkki mistä kerroit, se ei tarkoita sitä että näitä ominaisuuksia olisi pakko käyttää väärin? Jumala tietää miksi loi kaiken sellaiseksi kuin se on nyt, siksi en voi vastata selvemmin, koska minä tai tuskin kukaan muukaan tietää.
Jeesus kuoli ristillä kaikkien syntien tähden, ollaan kaikki syntisiä, mutta Jeesus kuoli meidän vuoksi, ei se olis ollut pakko kuolla, mutta Jumala kaipasi ja rakasti ihmisiä niin paljon että antoi ainoan poikansa että meillä olisi mahdollisuus päästä Taivaaseen, ja uskon että harva ihminen antaisi ainoaa lastaan kenenkään hyväksi.

Joten ihmisillä on mahdollisuus päättää mitä ne tekee jne. Olen kristitty kuten sanoin, ja vaikka homouskin on Raamatun mukaan synti, niin uskon että Jeesus kuoli myöskin sen hyväksi, ja kun Jeesukseen uskoo niin pääsee toivottavasti Häntä kiittämään Taivaaseen, oli homo tai hetero, niin uskon että uskominen on se pääasia, ei kestä tykkäät :)
Onhan moni muukin syntiä, ja se on ihan fakta että ihminen on syntinen, me kaikki ollaan, vaikka yritettäisiin tehdä mitä.
Uskominen on se tärkein asia, kelvataan Jumalalle ainoastaan koska Jeesus kuoli meidän syntien tähden, ei sen takia, mitä syntiä tehdään tai ei tehdä, joten sellaisilla teoilla ei voi vaikuttaa Taivaaseen päässmiseen, uskomisella sen sijaan voi.

En ole uskonnon asiantuntija enkä siis voi sanoa mitään varmaksi, jos sua kiinnostaa saada asiantuntevampi vastaus, niin esim. kirkon chat tai kirjepalvelu varmasti antaa oman näkemyksensä asiaan? :)

Siunausta ja toivottavasti sait jotain selvää ja vastauksenomaista kysymykseesi!

Vastaa aiheeseen: tää ei nyt vaan oo oikeen selvää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top