Siirry sisältöön
Boyy

Moiiiii
joo teen tätä 0.46 ja oon aika sekasi😆😆
en tiiä mitä nyt sanois mut oon viillelly ja ollu itsetuhoinen mutta en enää kauheesti. Oon yläasteel. Karkasin mun treeneistä pari viikkoa sitten maanantaina, koska kaikki oli perseestä. [osa tekstistä poistettu]Nyt Karkaan ehkä onni bussil (heh) Tampereelle. Mua etsittiin jopa lentokentält…

Me oltiin eilen mun luokan ja rinnakkais luokkien kaa leffas ja mun ihastus on mun rinnakkasluokal (poika)…. Se oli mun kanssa samassa salissa kattomas sitä leffaa se kesti 3h. Se oli eturivil sen kavereiden Kaa ja meni mun kaverin peräs sinne saliin näin sen mun ihastuksen ja se mun kaveri halusi mennä siihen TOKALLE riville sen taakse istumaan🥹 se mun kaveri ei edes tiiä et tykkään siit sanotaan nyt vaikka sitä mun ihastusta [osa tekstistä poistettu]. Mä katoin sitten sitä ”[osa tekstistä poistettu]” koko 3h ja mun ilme oli varmaan tällänen sekoitus 😘🥰😍🤭😶😏😵‍💫 sitten kun me lähettiin pois niin mun ilme oli varmaan tällänen sekoitus😒😮‍💨😟😥😓😫😩😭.
Nyt vain odotellaan että nään sen tänää koulus………..

PS.[osa tekstistä poistettu]

moikka
kiva kun jaksoit lukea🙃🙃🙃

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Tervehdys Boyy,

Kiitos viestistäsi! On hienoa kuulla, että itsesi vahingoittaminen on helpottanut ja toivottavasti sinulla on myös vähän kevyempi olla. Kertomasi perustella olet monelle ihmiselle hyvin tärkeä, kun karkaamisesi on otettu näin vakavasti ja moni ihminen on ollut auttamassa etsinnöissä!

Vaikka joskus tuntuukin pahalta ja yksinäiseltä, on selvästi ympärilläsi silti ihmisiä, jotka välittävät sinusta ja haluavat pitää sinut turvassa.

Kaikkea hyvää sinulle ja onnea ihastuksesi kanssa <3

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Tarina mun elämäst

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top