Siirry sisältöön
i think im not ur mom

Hei, pahoittelen heti alkuun että teksti on yks romaani mut lol:D
Oon siis 11v jos joku haluu tietää:3

Eli siis meil ois ollu tänää semmonen ”kiva tuttujen kanssa syönti juttu päivä:)” mutta se ei ollu sitä.
Mietin kauan haluunko mennä sinne mut sit menin, ja noh älysin että siellä mun tutut juo sit alkoholii ja sillee.
Mua alko sit ahistaa tää asia mut en sitä sit miettiny tarkemmin. Kello oli jotain puol seittemän ja päätin lähtee kotii, mun isä tuli joskus kaheksalta ja ei kait siinä katottii leffa ja nii.

Ja tästähän nyt tämä hauskuus alkaakin. Jotenki osasin arvella et mun äiti tulee juomaan siellä ja se tuli kotiin, ja arvatkaapas mitä, se on nyt kännissä… aiku kiva:)
Se huoju ku mikäki patsas ja oli suht sekava, lähin pesee hampulit ja nyt oon sängys, kävi se oksentamas ja siis on aivan kännis.
Pitänee huomauttaa, äitini ei oo alkoholisti vaan siis aivan ylitsepääsemättömän ihana äiti, mutta kylläpä jäi kuitenki traumat.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Kiitos viestistäsi!

Kuvailit, että tuttavien kanssa syöminen ei ollutkaan ihan sitä, mitä kuvittelit. He olivat juoneet alkoholia ja myöhemmin illalla myös äitisi tuli kotiin päihtyneenä. Ymmärrän hyvin ahdistuksen tunteesi – olit odottanut jotakin muuta. Oman vanhemman tai muun läheisen aikuinen näkeminen päihtyneenä voi aiheuttaa monenlaisia tunteita. Se voi olla esimerkiksi hämmentävää tai pelottavaa.

Joskus päihtyneenä ihmiset voivat olla hyvinkin erilaisia, joten ymmärrän, mitä tarkoitat, kun sanoit, että sinulle jäi traumat. Oli kuitenkin ihana lukea, kuinka kuvailet äitiäsi ylitsepääsemättömän ihanaksi muuten. Miltä sinusta tuntuisi ottaa asia puheeksi äitisi kanssa? Sinulla on täysi oikeus tunteisiisi ja voisi olla hyvä, jos äitisikin tietäisi, miltä sinusta tuntui. Entä pystyisitkö juttelemaan isäsi kanssa? Joskus mieli voi keventyä ja oma olo helpottua, kun pääsee jakamaan mielen päällä olevan asian läheisen ihmisen kanssa.

Meillä Nuortennetissä on myös ilmainen Lasten ja nuorten puhelin (p. 116 111) sekä chat ja nettikirjepalvelu: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/ Palveluissamme pystyt anonyymisti juttelemaan ihan mistä aiheesta tahansa.

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: tarviin oikeesti nyt APUA!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top