Siirry sisältöön
Kohta 13 w ja apua tarvitseva tyttönen!!!

1. Oon ihastunu yhteen poikaan. Tää poika on mua kaks vuotta vanhempi. Oon aatellu, että jos alettais olla yhessä ja se haluis yhdyntää… Ni mitä sanoisin, koska en haluu tässä iässä? Sanoisinko vaan ns. jyrkästi ”EI vielä tässä iässä” tai jotain? Ja sit onko niinku sillä ikäerolla kauheesti väliä ja entä jos vanhemmat ei hyväksy sitä ikäeroa?
2. Tää poika tykkää musta vähän ja jos tosiaan meistä tulis pari, niin kui nopeesti kertoisin mun vanhemmille? Koska en oo koskaan seurustellu ni sitä mietin.
3. Voitteko te jotkut, jotka on ollu 1-3 vuotta vanhemman kaa yhessä, että oks teillä sujunu hyvin?… Haluun nimittäin lukea toistilta huonoja ja hyviä esimerkkejä tällasista suhteista!
4. Miten voisin tehä tän pojan kaa alotteen? En nää poikaa usein ja en muutenkaan uskaltais kysyy sitä kasvotusten… eli viestillä kysyisin… Mutta miten?

koht 16w tyttö

Moikka!
kaks vuotta ei oo suuri ikäero. yleensä suhteissa onkin tuommoinen ero. Ensinnäkin halun sanoo sulle, että jos et uskolla sille pojalle kasvotusten puhuu niin älä ala sen kanssa oleen, ainakaan vielä. Aina suhteen pitäis alkaa kaveri pohjalta. Teiän pitää ensin tuntee ennen kun alatte seukkaa, koska sitten eroamis riski pienenee, ei ikinä sillai että: ”ompas kivan näkönen, alaks? ;)” Ja vaik tunnet sitä vähän niin ensin vietätte aikaa vähän kahestaan ennen ku alatte seurusteleen. (oikeesti tärkeetä) Ja mun mielestä sitten kun seukkaat sen pojan kans niin kaikesta pitää olla avoin kummankin! Eli jos se haluis yhdyntää, niin sun pitää olla rehellinen ja sanoo ettet halua vielä. Ja jos se kundi rakastaa sua se hyväksyy sen. Mut halun tosiaan painottaa sitä, että tutustu siihen, koska liian moni suhde loppuu sen jälkee kun huomataan että se kumppani onkin erilainen mitä luultiin ja se ei ookaan täydellinen. Ja anna sen vähän ”jahdata” sua. älä oo liian helppo. Mut jos sua jännittää sille puhuminen niin et oo valmis suhteeseen. Tietty se vähän jännittää koska on ihastunut, mut pitää ensiks puhuu se jännitys pois ikäänkuin. :D onnee sulle miehen metsästykseen! ;)

16-vuotias

1. Ikäerolla ei sinäänsä ole väliä, mutta kyllä vaikuttaa vanhempien ja muiden mielipiteisiin, että suosittelen ekaa poikaystävää, jonka tuot näytille niin olevan suurin piirtein samaa ikäluokkaa. Seksiin ei oo mikään pakko suostua, jos ei tahdo. Sanot vaan EI.
2. Kerro sit, kun tulee sellainen oikea tilaisuus/hetki, joka tuntuu sopivalta tilanteelta.
4. Mahdollisesti Facebookissa?

Vastaa aiheeseen: Te kokeneemmat ja vanhemmat, auttakaa mua!?!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top