Siirry sisältöön
apua ei ole missään.

Olen ollut jo pitkään masentunut ja eräänä yönä sain kerrottua asiasta äidilleni. Se oli iso askel ja luulin että kaikki alkaa parantua. Jäin kiinni varastamisesta ja sen jälkeen kerroin äidille kaiken. Minua on kiusattu koulussa alaston kuvien takia ja olen ollut välillä tosi pohjalla. Äiti soitti kouluun ja kertoi että tarviten apua. Sieltä luvattiin ilmottaa mahdollisimman pian . Olen kuitenkin odottanut jo monta kuukautta!? Eikö kukaan ole valmis auttamaan vai eikö ole kouluilla yms varaaa siihen että nuorten hyvinvoinnista joku pitäisi huolta? Sitten ihmetellään miksi nuoret voi nykyään niin huonosti? Mielestäni tässä oli totuus johon haluiaisin vastauksen!?

MLL Ylläpito

Hei,

tosi hyvä, että sait kerrottua äidillesi muun muassa kiusaamisesta ja äitisi otti asiakseen olla yhteydessä kouluun! Mutta tosiaankin, ihmettelen, miksi koulu ei ole reagoinut asiaan vielä. Keneen äitisi oli yhteydessä – rehtoriin, opettajaan, kuraattoriin..? Onko kukaan aikuinen palannut koulussa tähän asiaan sinun kanssasi? Jatkuuko kiusaaminen vielä?

Voisitko mennä juttelemaan esimerkiksi koulun terveydenhoitajalle masennuksestasi? Vaikka yhdessä äitisi kanssa tai siten, että äitisi soittaisi vielä uudemman kerran koululle, esim. suoraan terveydenhoitajalle? Hän voi laittaa sinulle lähetteen lääkärille ja sitä kautta voisit saada apua masennukseesi.

Jaksa/jaksakaa vielä sinnikkäästi pyytää ja vaatia apua!

Vastaa aiheeseen: terapia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top