Siirry sisältöön
Tylsääää

Eli siis olen hakenut kesätöihin, ja mulla on jo ollut yksi videohaastattelu ja yksi paikan päällä ollut ryhmähaastattelu mihin tulivat kaikki sinne asti päässeet hakijat. Se ryhmähaastattelu oli jo yli kolme viikkoa sitten, ja sieltä sanottiin että laittavat viestiä kaikille seuraavan viikon lopulla (eli kertovat siis ketkä saavat paikan ja ketkä eivät).
Kun viikonloppu tuli ja meni, laitoin sen jälkeisenä maanantaina sinne viestiä ja kysyin että missä vastaukset luuraa. Sieltä ilmoitettiin että vastaus tuleekin vasta sen viikon lopulla, tai viimeistään seuraavan viikon (eli tämän nykyisen viikon 27.3-2.4) alkupäässä.
Viime viikon torstaina tuli uusi viesti, että vastaus ei tulekaan viikonloppuna, vaan ensiviikolla (eli siis tällä viikolla).
On jo torstai, eikä sieltä ole vieläkään kuulunut mitään. En haluaisi laittaa viestiä perään, koska en halua olla ärsyttävä. Mutta mulle olisi tärkeää saada nyt vihdoin tällä viikolla se tieto, kun se on jo venynyt niin paljon. Ja meillä on vielä kaiken lisäksi koulussa työharkka, ja olin jo sopinut opettajani kanssa, että jos saan tämän työn, voisin aloittaa työt jo toukokuussa eli en tulisi enää kouluun huhtikuun jälkeen.
Jos ne vielä pidättelevät vastailua, alkaa tulla jo aika kiire, koska työharkkapaikka pitäisi olla jo tiedossa, ja ensi viikko on viimeinen viikko ennen sen alkua. En ole hakenut minnekään, koska haluaisin niin paljon mieluummin tuonne työpaikkaan kun siihen työharkkaan.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Moikka!

Kiitos viestistäsi! Onpa hienoa, että olet päässyt haastatteluun sekä olet päässyt etenemään videohaastattelusta ryhmähaastatteluun.

Ymmärrän hyvin turhautumisesi, sillä, jos on päässyt työhaastatteluun, niin vastausta usein kovasti odottaa ja nyt vastauksen saaminen on venähtänyt luvatusta ajankohdasta. Lisäksi tarvitsisit tiedon vielä mahdollisimman pian, jotta kevään suunnitelmasi varmistuisivat. Olet toiminut tosi hyvin, kun olet tiedustellut asiaa, kun vastausta ei luvatussa ajassa tullutkaan. Osoitit samalla myös sen, että olet aidosti kiinnostunut saamaan paikan. Hyvä, että tämän jälkeen heiltä on tullut tieto pitkittymisestä. Tosi tylsää kuitenkin, että olet jo noin pitkään odottanut.

Vastaukseni tulee vähän viiveellä, joten en tiedä, oletko sattunut saamaan jo vastausta haastattelusta. Mielestäni siinä ei ole mitään pahaa, jos haluat laittaa asiasta uuden kyselyn, jos vastausta ei vieläkään ole kuulunut luvattuun aikaan mennessä. Jos vastausta ei ole vielä kuulunut, niin voisitko tästä laittaa myös väliaikatietoa opettajalle? On tosi ymmärrettävää, että et ole vielä pystynyt asiaa vahvistamaan koululle ja uskon, että opettajasi ymmärtää tämän myös.

Kävi asian kanssa miten tahansa, niin uskon, että asiasi järjestyvät loppukevään osalta. Opettajat ovat varmasti kohdanneet monenlaisia tilanteita työharjoitteluihin liittyen ja uskon, että opettajasi osaa auttaa sinua, mikäli vahvistusta paikalle ei kuulu.

Paljon tsemppiä kevääseen! Toivottavasti tämän työpaikan kanssa onnistaa tai saisit muuten mukavan työharkkapaikan.

Ystävällisin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Tietoa kesätyöpaikasta ei tunnu tulevan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top