Siirry sisältöön
# (¤.¤) #

Mä olen viettänyt aikaa täällä palstalla pitkän aikaa jo. Nykyään nää KESKUSTELIJAT ovat ihan perseestä. Katselin näitä keskusteluaiheita täällä, jotkut tarvii ihan oikeesti apua. Sit vaa jossain ”POIKKIS HAKU!” keskustelussa äijät hölmöilee. Aiemmin täällä viellä kerrottiin oikeita mielipiteitä ja vaikutteita asioihin, nykyään täällä vaan pelleillään. Ne keskustelut, joissa jotkut kertoo olevansa yksinäisiä, ketään ei enää kiinnosta jutella asiasta heidän kanssaan. Kukaan ei enää välitä oikeasti.

Voidaanko me vielä tehdä tästä palstasta sen arvoinen?
# (¤.¤) #

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Heippa,

kiva, että olet käynyt palstallamme jo pidemmän aikaa ja toivottavasti käyt jatkossakin. Toki on harmillista, että koet keskustelujen menneen huonompaan suuntaan. Olet varmasti oikeassa siinä, että keskusteluissa osa keskittyy enemmän pelleilyyn, kun mielipiteiden jakamiseen. Toisaalta joillekin pelleily saattaa olla ainut keino ilmaista itseään täällä. Minusta on kuitenkin hienoa, että haluat rohkaista muita jakamaan mielipiteitään ja vaikuttamaan asioihin – kiitos siitä!

Ystävällisin terveisin,
Lasten ja nuorten netin työntekijä

Kata, verkk@ri <3

Heippa!

Kiitos kun jaoit kokemuksesi. Olen osittain samaa mieltä, että osa keskusteluista ei välttämättä ole ihan tänne sopivia tai on vain pelleilyä. Itse kuitenkin yritän ottaa huomioon kaikki ja vastailla ihan jokaiselle, joka ei ole vastausta saanut. Mua todellakin kiinnostaa keskustella asioista. Toivottavasti tuut nuortennettiin juttelemaan jatkossakin. :)

terkuin verkkari Kata

# (¤.¤) #

Juu, ja jatkossakin tulen pysymään täällä.

Vastaa aiheeseen: Tosiasia.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top