Siirry sisältöön
Minä se vaan

Elikkäs oon koht 12v tyttö ja mul on ollu pari kuukautta nyt et mää oon tosi väsyny ja tärisen silleen et en pysty kunnolla kävelee. Mua myös pyörryttää ja tulee olo et rupee liiku silmät menee vhä kiinni mul yleensä myös särkee päähän vakavaa?

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Heippa,

oletkohan vielä käynyt terkkarin luona? Jos, et niin sinun olisi hyvä käydä selvittämässä, että mistä olosi johtuu. Koulullasi on varmasti terveydenhoitaja, niin mene hänen luokseen kertomaan oireistasi ja kerro myös, että ne ovat jatkuneet jo pitkään. Joskushan pimeys saa meissä aikaa väsymystä ja varsinkin, jos unet jäävät lyhyiksi voi se taas aiheuttaa päänsärkyä ja tärinääkin. Voi siis hyvin olla, että olosi paranee hyvillä yöunilla, riittävällä ravinnolla ja liikunnalla. Mutta koska me ei täällä olla terveydenhoidon ammattilaisia niin siksi toivon, että käyt siellä terkkarillakin.

Terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjä

Minä se vaan

Siis se jatkuuvaikks nyt ollu et käyn aikasin nukkuu

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Kerroit, että väsymys ja tärinä jatkuvat yhä, vaikka oletkin nyt käynyt aikaisin nukkumaan. Ikävää, ettei olosi ole helpottanut. Kannustaisin sinua nyt menemään kouluterkkarin luokse, että saisit selvyyden mistä olosi johtuu. Jos olet jo aiemmin käynyt niin voit hyvin käydä uudestaan kertomassa, että olosi ei ole vieläkään parantunut.

Toivon, että saat helpotusta oloosi!

Terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Tota vakavaakin?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top