Siirry sisältöön
heissuli

Musta tuntuu että en voi puhua kenellekkään asioista. Tuntuu ettei kukaan ymmärrä. Oon seurustellut 2v yhen saman henkilön kanssa ja nyt rupee tuntuu ett en enää rakasta häntä että tunteet on hiipunu. Mutta toisaalta en halua satuttaa häntä joten oon pakottanu itteni olemaan hänen kanssaan. Ja toiseksi oon ihastunu toiseen

pipsa 16

Moi! Musta sun ei kannattais olla enää sen pojan kanssa, jos et enää oo ihastunut siihen. Ja jos oot viel ihastunu toiseen. Sun pitäis puhuu sen pojan kaa ja kertoo sille. Ei nyt kannata pakottaa itteensä olee sen kaa.

heissuli

Kai mun sitt pitäs yrittää puhuu. Vaikk en voi puhuu muustakaan asioista kellekkää sillä tuntuu ettei kukaa ymmärrä… mua ahistaa ja välil tuntuu ett meen itte koht sekasi tai hulluuks.

kettu94

Hei! Olin itse yhden pojan kanssa melki 3 vuotta enkä viimisenä vuonna halunnut oikeen olla yhdessä, mutta koin aika samanlaisia tunteita. Kyse on sun elämästä myös ja jokainen tietää kun alkaa seurusteleen, että se voi päättyä! Älä jää suhteeseen jos et sitä halua. Mieti toistepäin haluaisitko että tämä poika jäisi kanssasi jos hän ei niin halua mutta on ns. säälistä? Teillä ei ole tulevaisuutta joten miksi uskotella pojalle että teillä olisi? Jossain vaiheessa se tulee ilmi kuitenkin ja silloin poika tod.näk. kokee itsensä petetyksi! Puhu hänen kanssaan ja kerro rehellisesti, mutta jätä pois se kohta että olet ihastunut toiseen. Yhteen ei kannata jäädä! Itse en ole katunut päivääkään kun erosin. MUISTA: OLET VASTUUSSA ITSESTÄSI JA OMASTA ELÄMÄSTÄSI! MYÖS POIKAKAVERISI ANSAITSEE TULLA TÄYDELLISESTI RAKASTETUKSI JA KUULLA TOTUUDEN. Ei se helppoa ole, mutta sen arvoista. Jaksuja!

Vastaa aiheeseen: tunteiden myllerrys

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top