Siirry sisältöön
ei keksi

Mä en tiedä miten tästä kertoisi, mutta aloitan itsestäni. Eli olen ihan normaali 15v poika, on kavereita, ei masenna, koulu menee hyvin ja perheessäkään ei ole mitään ongelmia. Elikkä toisin sanoen hyvin menee. Mutta silti…tuntuu niin kuin olisi vain kuori ilman sisältöä, ihan vain tyhjä kookospähkinä. En ole ennen kokenut tällaista avuttomuutta, kun eiosaa auttaa itseään. Olen kokeillut rääkätä itseni ihan piippuun, siinä toivossa että tunne häviäisi mutta ei…kokeilin myös mellastaa ja rellerstää kaupungilla kavereiden kanssa tai muuten vaan pitää hauskaa..mutta ei, ei tule mitään. En hirveästi haluaisi puhua myöskään vanhempieni kanssa, koska en haluaisi että sotkeutuisivat tähän. Joten kysympä sitten teiltä että onko teillä jokus tälläisiä tunteita.

Nimetön

rupea uskomaan Jumalaan.

Koita pärjäillä

Itselläni ei ole tuollaista oloa ollut, mutta mielestäni sun kannattais puhua jollekin. Vaikka niille vanhemmille, vaikka kynnys olisikin tosi korkea. Ne välittää susta ja varmaankin haluaa auttaa!
Kannattaa myös miettiä, minkälaisissa tilanteissa tiedostat tyhjän olosi, ja saattaisiko se liittyä johonkin asiaan, mitä on tapahtunut… Vaikea kyllä auttaa kunnolla, koska itselläni kokemusta ei ole tollasesta olosta. Et oo kuitenkaan yksin. Moni tuntee tollaisia tunteita.

Mut voimia sulle ♥

Vastaa aiheeseen: Tuntuu tyhjälle

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top