Siirry sisältöön
🌈rainbow🌈

En oikeen tiiä mitä kertoisin. Yritän muotoilla tän jotenki.

Väsyttää. Turhauttaa. En jaksa. Ei oo motivaatiota.
En jaksa tehä mitään.
Mua ei kiinnosta oikeen samat asiat mitä ennen.
Elämällä ei oo mitään tarjottavaa ku oon pilannu jo kaiken :/
En saa unta ja nukun nykyään vähemmän ku ennen.

Väsyn ihan turhasta.
Rankaisen itteeni jos joku menee väärin.
Mulla ei oo irl kavereita.
Ja koulussa on vaan yksin.

Välillä haluun vaan hautautuu mun sänkyyn ja kuunnella kahta tiettyä biisiä (tired by beabadoobee ja my own person by smoothboi ezra) enkä haluu et kukaan enää sanoo mulle, että ”nouse”.

Mun ex kaverit puhuu must pahaa.
ne kans aina jätti mut ulkopuolelle eika kuunnellu mua yms.

En jaksa keskittyy koulussa ja mun aivot käy niin hitaalla.

Joskus vaa alan ahmii ja sit mua ärsyttää. Ennen olin syömättä ja sen jälkeen ku oon alkanu syömään nii välillä alan ahmii.

Oon alkanu kans enemmän viilt3lemään.

Eilen mun ope kysy mult et ”hei *mun nimi* pystytkö jäädä tähän koulun jälkeen?” ja olin vaa sillee ”joo voin..”
Sit meijän ope vaa kysy et miten menee ja et oon ollu nyt yksin ja jotenki erillainen yms
ja sit aloin itkee (uskokaa tai älkää mun ope alko melkeen itkee kans) ku kerroin mitä mun ex kaverit on tehny ja miltä musta tuntuu niitten takii
Sit mun ope sano et jutellaan maanantaina niitten (ex kavereitten) kanssa ja hän kysy myös haluisinko käydä kuraattorilla.

Täs on jotain :/
Kiitos, kun jaksoit lukea. <3
Moikka!

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei 🌈rainbow🌈,

Kiitos koskettavasta viestistäsi! On kurja kuulla, että voit huonosti ja olet joutunut kokemaan ikävää kohtelua entisiltä kavereiltasi. Haluan tätä kautta välittää sinulle hurjasti lämpöä ja voimia. <3

Onpa hienoa kuulla, että opettajasi on huomannut, että kaikki ei ole kohdallaan ja pysähtynyt kysymään vointiasi. Hän on selkeästi huomannut muutoksen sinussa ja tajunnut, että kaikki ei ole kunnossa. Miltä sinusta tuntui, kun opettajasi kysyi vointiasi?

Tämä vastaukseni tulee viiveellä, joten mahdoittekohan tavata opettajan ja entisten kavereidesi kanssa? Entä mitä ajatuksia sinulle heräsi siitä, kun opettaja kysyi haluaisitko käydä kuraattorilla?

Toivon, että voit jatkossakin tukeutua opettajaasi. Hän selkeästi välittää voinnistasi ja varmasti haluaa, että voisit paremmin. Kannustaisin sinua myös juttelemaan kuraattorille – hän on siellä koululla teitä oppilaita varten ja osaa olla tukenasi. Tärkeintä on, että et jäisi yksin asian kanssa! Olet äärimmäisen taitavasti kirjoittanut tekstiisi ajatuksiasi ja tunteitasi ja toivottavasti pystyt kertomaan nämä myös esimerkiksi opettajalle tai kuraattorille – tai sitten vaikka näyttämään tämän tekstin. Kun mieli voi huonosti, on itsetuhoinen ja syömisen kanssa on haasteita, niin silloin on aina syytä saada apua.

Muistathan, että aina voi myös soittaa meidän ilmaiseen Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111) oli aihe sitten mitä tahansa. Ei edes tarvitse olla mitään aihetta mielessä, vaan voi soittaa ihan muuten vain. Myös chattiin voi tulla juttelemaan tai kirjoittaa nettikirjeen. https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Olet tärkeä ja arvokas! <3

Halauksin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

🌈rainbow🌈

Hei!
Kiitos vastauksesta! <3
Kövin tänään kurattorilta ja soitettiin sieltä kotiin.
Mun iskä soittaa terveystalolle ja katotaan mitä sitten…
Kuraattori antoi mulle sellaisen ”mieliala/masennus testin”ja siinä tuli pisteitä sen verran, että mulla ois keskivaikeen masennuksen oireita.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei 🌈rainbow🌈,

Voit olla ylpeä itsestäsi, että lähdit hakemaan apua itsellesi! Olet kaiken avun ja tuen arvoinen ja nyt kun aikuiset ympärilläsi tietävät pahasta olostasi et ole enää yksin.

Uskon, että oikean avun ja tuen kanssa olosi helpottuu pikku hiljaa. Siihen saakka muista olla armollinen itsellesi. Yritä löytää ympäriltäsi pieni ilon ja valon pilkahduksia ja nauttia kesän tuomasta valosta ja lämmöstä. Pienin askelin olet jo matkalla siihen kun voit taas paremmin. Kaikkea hyvää sinulle!

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: TW sh/ed?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top