Siirry sisältöön
helppiä

Mulle iski taas menkkamasennus päälle. Onko muille tuttua? Miten pääsis eroon tästä? Ahdistaa, ärsyttää ja häiritsee. Inhottava, henkinen taakka ei päästä mua oikein otteestaan… Help..

Nimetön

Hei mulla on ihan sama juttu. Jotenki vaa vois sanoo et vituttaa koko ajan ja kaikki pienetki asiat menee hermoille.
Mun tavat on et yritän nukkuu ja levät mahollisimma paljo koska se vaikuttaa fiilikseen ja sit et jos syö vaik suklaata ni seki auttaa vähäse. Mee vaik ulos lenkille, se on mitä teen kans joka kerta, se auttaa kummasti tosi paljon ja ajatuskin menee pois menkkojen kivusta ja näin.
toivottavast autto:) !

Ditte- Verkk@ri

Heips!

Tyttönä joo joutuu kestämään ne menkat kerran kuussa. Ehdottaisin että teet vaan niitä asioita jotka tuntuu susta hyvältä. En tarkoita että kaikki joka ei ole mukavaa jätetään tekemättä, vaan miettisit mitkä asiat on susta mukavia? Joku urheilu, lukeminen, suklaa, kavereiden kanssa oleminen tms. Yritä tehdä näitä asioita mahdollisimman paljon ja yrittää vaan ajatella positiivisesti.

Myös terveellisistä elämäntavoista huolehtiminen on tärkeää. Syö hyvin ja tarpeeksi usein, lepää ja nuku tarpeeksi ja liiku :)

Koulusi terveydenhoitaja osaisi varmaankin kertoa tarkemmin mitä tälle asialle voisi muuta tehdä. Voisitko jutella hänelle?

Tsemppiä =)

joku

Joo sama vika. Yritän itte liikkuu ja nukkuu mahdollisimman paljon. Ja voin sanoa että menkkamasennus on Ikävä. Jaksele :)

osaankohan auttaa

Heippa et kertonut minkä ikäinen olet mutta jos menkkasi ovat epäsäännölliset, runsaat ja kivuliaat mene kynegoligille josta saat e-pillerit käyttöösi e-pillerit ei ole pelkkä ehkäisy menetelmä vaan myös menkkoja säätelevä pilleri. Ite syön niitä siten ettei minulla oli ollenkaan menkkoja :) Puhu jonkun aikuisenkanssa asiasta. :)

Vastaa aiheeseen: Tytöt, auttakaa…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top