Siirry sisältöön

[Osa viestistä poistettu], kun en ikinä löydä kaupoista mitään muita housuja jotka mahtuu mulle, paitsi verkkareita. Paidatkin on vähän niin ja näin, jotku mahtuu mutta jotkut ei, ja jos haluun olla täysin varma että se mahtuu edes kokeilematta, pitää aina ostaa huppari tai college-paita.
Tää on myös syy miksen voi tilata vaatteita netistä, kun en yhtään osaa arvata mikä mahtuu ja mikä ei. En omasta mielestä oo mitenkään ylipainonen, joten en yhtään ymmärrä miksei vaatteet mahdu.
Halusin farkut, ja aloin melkein itkee ku käytiin niin monta kauppaa läpi eikä edes mun omaa housukokoa isommat farkut mahtuneet. Lopulta löysin kyl semmoset jotka mahtu, mutta ne on varmaan viisi kokoa isommat kuin mun muut housut.
Niissäkin on kyllä ongelma, koska vaikka saan ne lantion yli niin ne on sitten vyötäröltä ihan liian isot ja näyttää vyönkin kanssa vähän hassulta.
Mua ahdistaa niin paljon se, etten voi ostaa mitään kivaa vaatekaupoista kun tiedän jo ettei ne mahdu. En myös haluaisi joutua pitämään vaan huppareita ja verkkareita koko vuoden läpi. Ahdistaa aina kun joudun kertomaan mun vaatekoon jollekulle toiselle, enkä tykkää yhtään mennä kavereiden kanssa vaatekauppoihin.
Oon jopa välillä ollut vaikka koko päivän syömättä, koska tiiän että sillon saan tiukkojakin vaatteita väkisin mahdutettua päälle. En vaan tykkää yhtään, etten ikinä voi pitää päällä mitään kivaa ja välillä jopa ruoan syöminen saa mut ahdistuneeks kun tuntuu ettei mun pitäisi syödä.
Mä haluaisin vaan, että saisin edes kerran elämässäni oikeasti löytää vaatekaupoista jotain kivaa, joka mahtuu mulle ja näyttää hyvältä päällä.

Vastaa aiheeseen: Vaateshoppailu ahdistaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top