Siirry sisältöön
apua.

mä olen normaali murrosikänen likka, mulla ei ole ollut yklösluokan jälkeen yhtään kaveria.. Olen koulukiusattu.. Minua pilkataan, haukutaan, tönitään.. mut mun elämää on valaissu mun poikaystävä, se auttaa jotenki.. Mutei täysin..

Kia – Verkk@ri

Hei, tosi ikävää kuulla että sinulla ei ole kavereita ja että sinua kiusataan. Oletko koittanut kertoa asiasta jollekkin luotttavalle aikuiselle? Jos et niin voisit mennä puhumaan esimerkiksi omalle luokan opettajallesi, koulu kuraattorille tai vaikka vanhemmillesi. Tai voit itse mennä sanomaan kiusaajille että et tykkää siitä että he kiusaavat sinua ja että se on lapsellista ja typerää. Onneksi sinulla on kuitenkin poikaystävä joka auttaa edes vähän tässä tilanteessa.Tsemppiä, kyllä kaikki järjestyy kun pidät puolesi :)

Nimetön

En haluaisi lannistaa, mutta aikuiselle kertominen voi auttaa kiusaamiseen mutta ei kaveritilanteeseen. Minun vanhemmat ottivat yhteyttä opettajaan. Sitten opettaja rupesi ”parittamaan” minua luokkalaisteni kanssa. Jokavälissä se oli pakottamassa minua erään tietyn ihmisen seuraan. Se oli hirveää! En edes pitänyt kyseisestä henkilöstä. Että minun mielipiteeni siis on että kaverit pitää löytää itse, ei opettajat tai kukaan muukaan voi niitä puolestasi etsiä. Siitä seurasi minulle vain kauhea soppa, josta selvisin vain vaihtamalla koulua.

Vastaa aiheeseen: vakaavaako?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top