Siirry sisältöön
miksi näin?

se teki sen taas. se hakkasi äitin. äitin kylkiluu murtui, hän kävi lääkärissä. äiti sanoi siitä iskälle, mutta iskä sanoi, että äiti on keksinyt murtuman omasta päästään yms. pitäikö tehä jotain vai antaa asian vain olla. mutta kun näin ei voi jatkua.

j0nppe

No kuulostaa must kyl aika pahalta? emt mut ehkä kantsis kertoo jollekin tosta… mut Tsemppii!!!

Nimetön

Jaa. Kerro viellä kuin tilanne ei ole mennyt pahemmaksi,vaikka tuo Paha jo onkin. Kertoisin omankin tilanteen jollekkin, mutta pelkään että isäni suuttuu minulle. Hän haukkuu äidin puolen sukua, äitiäni, minua, ym. Syyttää Esim.että ei saanut lapsuutemme aikana olla meidän kanssa, mutta minkäs teet jos hän itse oli menossa aina. Kannatan että kerrot ennen kuin käy niin että oletkin yhtäkkiä kaikkeen syypää tai että vihaa kohdistuu myös sinuun……

Sarah

NYT LAMSSIT KURAATTORILLR JA SANOT HETI! Mä tiedän ton tilanteen ja se on niin paskamainen.. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.. MUTTA PAREMPI NYT!!

fuku

tuo ei saa jatkua, soita johonkin numeroon, vaikka sosiaalihuoltoon, pelastakaa lapset tai tänne. kyl apua löytyy ja aikuisia ihmisiä jotka voi tuossa tilanteessa auttaa!

Vastaa aiheeseen: väkivalta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top